Pentru ei a fost ultimul clopoţel! Copiii vedetelor din România care au terminat clasa a 12-a

În plină grevă a profesorilor, iată că au loc festivităţi de absolvire şi baluri de final de an! Printre cei care au terminat şcoala s-au aflat şi mai mulţi copii-vedetă sau elevi cu părinţi vedete, care, plini de mândrie, au postat mesaje şi fotografii pe reţelele sociale.

Iuliana Beregoi  a terminat Liceul  Teoretic „Alecu Russo”
Iuliana Beregoi a terminat Liceul Teoretic „Alecu Russo”

Printre miile de copii care au terminat zilele acestea liceul se numără şi două vedete adolescente. Prima dintre ele este Iuliana Beregoi, care a terminat Liceul Teoretic Alecu Russo, iar sora sa, Ana, a publicat un mesaj simpatic pe reţelele de socializare. „Iuliana a absolvit. Şi eu mai am 2 ani. Felicitari Iuliana Beregoi, să nu crezi că ai scăpat, oricum o să te trezesc în fiecare dimineaţa să mă duci la şcoala”, a scris aceasta.

Andrada  Precup,  tânăra  nevăzătoare  care a câştigat  X Factor,  a absolvit  Enescu
Andrada Precup, tânăra nevăzătoare care a câştigat X Factor, a absolvit Enescu

Şi fosta câştigătoare X Factor, Andrada Precup, tânăra nevăzătoare, a scris un mesaj emoţionat pe pagina de facebook. „Timpul a trecut, iar eu am ajuns la finalul celor patru ani de liceu. Ieri dimineaţă, mă pregăteam să merg la şcoală ca într-o zi obişnuită, dar când am păşit pe scena colegiului şi am ascultat discursurile colegilor, profesorilor şi doamnelor director, am realizat că s-a încheiat o nouă etapă. Le mulţumesc tuturor profesorilor pentru că s-au adaptat la stilul meu de lucru, pentru că mi-au oferit sprijin de fiecare dată, dar nu în ultimul rând, îi mulţumesc doamnei Dana Bartzer, pentru că a păşit cu mine pe drumul cunoaşterii, pentru că mi-a fost alături de fiecare dată când am avut nevoie, pentru că m-a ajutat să evoluez şi să îmi pun toate atuurile în valoare. Aici, în familia Enescu, aşa cum spune doamna directoare, am întâlnit o a două mamă. Acum, ştiu că atunci când mi se va face dor, mă voi întoarce acasă la Enescu, dar şi acasă la SPDV, Şcoala în care am crescut şi în care m-am simţit ca într-o familie”, scrie Andrada.

Raluca Moianu  a fost prima  care a postat  un mesaj  pentru Mara
Raluca Moianu a fost prima care a postat un mesaj pentru Mara

Printre persoanele publice ai căror copii au terminat liceul se numără Ozana Barabancea, actriţele Raluca Guslicov şi Simona Mihăescu, colegul lor Andrei Aradits sau fosta prezentatoare tv Raluca Moianu. De altfel, Raluca Moianu a fost prima care a postat un mesaj pentru Mara, fiica ei, la absolvirea liceului Caragiale.

Ozana Barabancea, mândră de ambii copii
Ozana Barabancea, mândră de ambii copii

Apoi, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a publicat câteva imagini cu fiica ei Gloria Barabancea. ”Un moment emoţionant! Fiecare lacrimă a meritat! Fiica mea, mezina familiei a terminat liceul la pian principal. Pian clasic. Sunt mândră de amândoi copiii mei! Vă iubesc! Vă preţuiesc! Mai avem un “hop” dar reuşim ÎMPREUNĂ să trecem peste el! Inima mea se umflă în pene de fericire! Am reuşit cu ajutorul Bunului Dumnezeu! Slavă Ţie, Doamne! Mulţumesc doamnei profesoare Anta Agavriloae-Barbu, cea mai bună profesoară de pian! I-a schimbat viaţa fiicei mele şi pentru asta îi mulţumim!”, a scris Ozana Barbancea pe Facebook.

Raluca Guslicov  ne-a oferit detalii  despre fiul mai mic,  Marc Cristian
Raluca Guslicov ne-a oferit detalii despre fiul mai mic, Marc Cristian

Şi Raluca Guslicov a postat câteva fotografii şi ne-a oferit detalii despre fiul mai mic, Marc Cristian, care a terminat liceul Ion Neculce. „Clasa a 12-a, ceva extraordinar, deşi n-aş fi zis la prima vedere. Am ratat prima manifestaţie de gen a celui mare, Ralf, că a fost în plină pandemie, aşa că l-am stresat efectiv să-mi spună zi, ora, dată! Astăzi a fost! Minunat… noroc că aveam ochelarii de soare cu lentilă mare, că-mi venea să plâng rău! Iar el, Marc Cristian, inconştient, vesel şi plin de speranţă a reacţionat la toate momentele specifice evenimentului. Era fericit şi asta mă face să mă simt în al noulea cer… Sper să continue starea şi după bac, mai ales când e cald afară şi distracţia e la orice pas! Baftă lui şi tuturor în situaţia asta! Ţinem pumnii strânşi!”, ne-a spus actriţa.

Fiul actriței  Simona  Mihăescu  a terminat  „Neculce”
Fiul actriței Simona Mihăescu a terminat „Neculce”

Tot Neculce a terminat şi băiatul actriţei Simona Mihăescu, care a postat şi ea o imagine cu următorul mesaj: ”Mulţumim pentru acest dar minunat, Andrei. Mulţumim profesorilor lui!”.

Eric Aradits,  alături de colegii  de promoție
Eric Aradits, alături de colegii de promoție

Şi Eric Aradits, fiul actorului Andrei Aradits, a terminat liceul, însă tatăl lui este ocupat cu filmările la ”Lia, soţia soţului meu” şi n-a avut timp să posteze, iar mama Andreea Aradits este plecată în India cu pasiunea ei pentru yoga. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net