Filmul de pe Netflix din cauza căruia vei avea cele mai mari coșmaruri. Durează 100 de minute, iar finalul său te va pune serios pe gânduri

A apărut, recent, un film pe Netflix din cauza căruia vei avea cele mai urâte coșmaruri. Durează doar 100 de minute, iar finalul te va pune pe gânduri. Vei avea curaj să-l vezi? Este vorba despre Umbre necunoscute/The Strays, un film britanic dramă și suspans din 2023 regizat de actorul britanic Nathaniel Martello-White care a scris și scenariul, iar cu această ocazie și-a făcut și debutul ca scenarist și regizor al unui film de lung metraj. În această peliculă este redată viața privilegiată a unei femei de culoare care începe să se destrame atunci când doi străini apar în orașul ei suburban pitoresc.

The Strays, un film britanic dramă. Foto: Click.
The Strays, un film britanic dramă. Foto: Click.

Povestea peliculei

În scena de deschidere a peliculei vedem o tânără de culoare pe nume Cheryl, abandonând o viață plină pe probleme, cauzate de sărăcie și de un partener violent. Douăzeci de ani mai târziu o regăsim pe eroină, acum purtând numele de Neve, locuind într-o suburbie prosperă. Ea este măritată cu un agent alb de asigurări și este profesoara de religie la liceul local. De asemenea, se ocupă și de activități de binefacere specifice oamenilor bogați.

Finalul amintește de ‘Portocala mecanică’

Cartierul este aproape în totalitate locuit de albi. De aceea, apariția a doi tineri, un băiat și o fată negri, îi neliniștește pe locuitori și nu în ultimul rand pe Neve. Prejudecățile ultimilor veniți abia asimilați într-o societate în care diferențele de rasă sunt doar ascunse și nu șterse se manifesta și aici. Este un fenomen cunoscut, noii veniți punând sub semnul întrebării identitatea celor recent acceptați. În acest caz însă este vorba mai mult decât despre prejudecăți. Finalul peliculei pe care o poți vedea pe Netflix amintește de ‘Portocala mecanică’.

Distribuția actorilor

În rolurile principale ale filmului joacă actorii Ashley Madekwe, Justin Salinger, Caroline Martin, Michael Warburton, Bukky Bakray, Alfredo Tavares, Samuel Paul Small, Maria Almeida, Jorden Myrie și Vanessa Bailey.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net