Acest film de pe Netflix este în topul a 77 de țări din lume. A adunat milioane de vizualizări și aprecieri din partea cinefililor

Ultima actualizare:

Un film care a intrat pe Netflix pe 11 august este deja în topul a 77 de țări din lume. A adunat milioane de vizualizări și aprecieri din partea cinefililor. Nu ar trebui să-l ratezi nici tu! Este vorba despre „Heart of Stone”, o peliculă de acțiune și spionaj cu frumoasa actriță Gal Gadotși cu Jamie Dornan, regizat de britanicul Tom Harper. Te va ține cu sufletul la gură din primul până în ultimul minut.

Filmul care a intrat pe Netflix pe 11 august este deja în topul a 77 de țări din lume. Foto: Click.
Filmul care a intrat pe Netflix pe 11 august este deja în topul a 77 de țări din lume. Foto: Click.

Povestea filmului

Filmul spune povestea lui Rachel Stone (jucată excepțional de Gal Gadot). Aceasta pare să fie o persoană fără experiență, care face parte din departamentul tehnic al unei unități de elită din cadrul MI6, condusă de agentul principal Parker (Jamie Dornan). Însă echipa MI6 nu știe că Stone lucrează de fapt pentru Cartă, o organizație secretă de menținere a păcii, care folosește tehnologii ultramoderne pentru a neutraliza amenințările internaționale și despre a cărei existență nu au prins de veste nici măcar spionii.

Rachel a fost pregătită pentru a deveni o profesionistă desăvârșită, o agentă de teren extraordinară, care se concentrează asupra misiunilor, se bazează pe cifre și nu are încredere în nimeni. Când o misiune de rutină este dată peste cap de misterioasa hackeriță Keya Dhawan (Alia Bhatt), cele două lumi ale lui Rachel se ciocnesc. În ciuda slabelor șanse de reușită, Rachel se luptă contracronometru să-și protejeze organizația, în condițiile în care cea mai importantă resursă pe care o are la dispoziție s-ar putea să fie propria ei latură umană.

Acest film se bazează la fel de mult pe acțiune, dar și pe poveste și emoție

Unul dintre lucrurile frumoase ale acestui film este că se bazează la fel de mult pe acțiune, cât se bazează pe poveste și emoție”, spune Gal Gadot. „A fost foarte important pentru mine ca Rachel să fie un personaj care poate lupta, dar am vrut, de asemenea, să-și poată folosi mintea, intuiția și emoțiile.” 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net