Serialul genial de pe Netflix care te ține lipit de televizor. A oprit planeta în loc și are milioane de vizualizări în iulie 2024

Ultima actualizare:

Netflix este una dintre cele mai vizionate platforme de filme și seriale din lume. Recent, o nouă producție a făcut înconjurul planetei și a ajuns să fie în topul celor mai apreciate seriale de pe glob. Este vorba despre „Clanes” (2024)

Serialul de pe Netflix care a făcut înconjurul lumii / Foto: Pixabay
Serialul de pe Netflix care a făcut înconjurul lumii / Foto: Pixabay

Serialul „Clanes” (2024) i-a ținut pe cei de acasă cu sufletul la gură în fața micilor ecrane, căci are un scenariu de-a dreptul fascinant. Tradus din engleză „Gangs of Glacia”, acesta este un serial thriller spaniol, scris și regizat de Roger Gual și Jorge Guerricaechevarria. Actorii principali ai producției sunt Clara Lago și Tamar Novas, iar acțiunea se învârte în jurul unei avocate care nu trece neobservată de nimeni.

Ana (Clara Lago) se stabilește în micul oraș Cambados, acolo unde nimeni nu o poate face nevăzută, inclusiv Daniel, fiul unui mare traficant de droguri. Scenariul a oprit planeta în loc și a ținut captivi milioane de oameni în fața platformei Netflix. Mai mult, producția spaniolă se află pe locul 3 în România în topul general al clasamentului, iar la nivel global e pe locul 1 de 3 săptămâni în topul serialelor care nu sunt în limba engleză.

Clara Lago alis Ana este principalul personaj al serialului spaniol. Aceasta activează ca avocat în Madrid și este găzduită, după ce tatăl ei este ucis.

Cine sunt actorii principali din serialul care domină topul Netflix 

Actrița de origine spaniolă, Clara Lago s-a născut pe 6 martie 1990, în Torrelodones (Spania) și a câștigat recunoaștere pentru rolurile sale din filme și seriale de televiziune spaniole. În anul 2018, aceasta a apărut în filmul The Commuter alături de celebrul actor american Liam Neeson. Alte producții notabile în care a jucat sunt The Hidden Face, Spanish Affair și Limbo.

Tamar Novas alias Daniel joacă rolul traficantului de droguri. Aceste este un actor spaniol, născut la data de 1 august 1986, în Santiago de Compostela. Tânărul a devenit cunoscut pentru rolul său din filmul The Sea Inside, care a obținut premiul pentru cea mai bună producție străină, în 2005. De asemenea, actorul a mai jucat și în alte filme spaniole, precum 1000 Miles From Christmas sau An Autumn Without Berlin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Linda Purl și Patrick Duffy jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
john tinniswood jpg
image png
ploaie freepik jpg
martha jpg
shutterstock 2436556141 jpg
Momarlani ilustrate din secolul XIX  Foto delcampe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net