Bombă în showbiz: Shakira și-a refăcut viața! Cine e noul său iubit, mai tânăr cu 10 ani decât ea

Shakira (47 de ani) se pare că e tot mai atrasă de bărbații mai tinerei. După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (39 de ani), apoi cu cântărețul mai tânăr cu 16 ani Rauw Alejandro (31 de ani), cât și cu baschetbalistul Jimmy Butler (34 de ani), acum columbianca s-a aruncat în brațele altui sportiv! Cine este noul iubit al Shakirei?

Cine este noul iubit al Shakirei / foto: GettyImages
Cine este noul iubit al Shakirei / foto: GettyImages

În jurul relației dintre Shakira și Gerard Pique s-a învârtit un adevărat scandal atunci când artista l-a prins pe fotbalist că o înșală. Despărțirea din 2022 a marcat sfârșitul unei relații de 12 ani. După ce au decis să o ia pe drumuri separate, cântăreața a fost surpinsă cu mai mulți bărbați tinerei, însă nu a confimat niciodată că ar avea o relație cu aceștia, însă unul s-a remarcat și e posibil ca acesta să îi devină iubitul oficial.

Iată că, recent, pare că și-a găsit liniștea și s-ar iubi, acum, cu Julian Edelman, un fost receptor de fotbal american, cu 10 ani mai tânăr decât ea!

Cine e noul iubit al Shakirei

Julian Edelman, în vârstă de 37 de ani, este cunoscut pentru contribuțiile sale în echipa New England Patriots din NFL. El a fost prezent la petrecerea aniversară, pe data de 2 februarie, dată de Shakira în Miami, unde locuiește împreună cu micuții Milan și Sasha, copii pe care îi are cu Gerard Pique. Mai mult decât atât, cei doi s-au pozat împreună și au fost văzuți unul în compania celuilalt pe tot parcursul petrecerii, lucru care a sporit zvonurile despre o posibilă relație.

Noul iubit al cântăreței seamănă destul de mult cu Pique, a jucat întreaga carieră la New England Patriots alături de Tom Brady și și-a anunțat retragerea pe 12 aprilie 2021. Deși nu a mai activat ca sportiv, a continuat să rămână în branșă, însă la Fox NFL Kickoff, drept comentator sportiv, relatează gsp.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net