Cu ce fotbalist ar fi trebuit să se cupleze Shakira. Declarația bizară a avocatului vedetei: „Dacă s-ar fi îndrăgostit de...”

După scandalul izbucnit în urma divorțului dintre ea și Pique, când a fost pe prima pagină a ziarelor, acum Shakira se află în atenția presei în urma problemelor pe care le-a avut cu Fiscul, motiv pentru care a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare și la achitarea unei amenzi în valoare de peste 7 milioane de euro.

Shakira a divorțat de Pique / foto: Arhiva Click!
Shakira a divorțat de Pique / foto: Arhiva Click!

Pau Molins, avocatul vedetei a făcut o serie de declarații. El consideră că de vină pentru întreaga situație nu este nimeni altcineva decât Pique. Aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat, însă, dacă Shakira alegea alt fotbalist, mai concret, pe Sergio Ramos

Avocatul Shakirei, dezvăluiri incendiare despre un alt fotbalist 

Avocatul Shakirei a uimit prin declarațiile făcute, mărturisind și faptul că dacă ea l-ar fi ales pe Sergio Ramos în locul lui Pique, nu ar mai fi avut atât de mult de pierdut. 

„Infatuarea Shakirei a costat-o milioane de euro. Dacă s-ar fi îndrăgostit de Sergio Ramos, ci nu de Pique, ar fi costat-o mult mai puțini bani. Se tot vorbește despre egalitatea tuturor spaniolilor, dar se pare că, dacă ești rezident în Catalonia, poți merge la închisoare pentru o infracțiune pentru care nu te-ar putea încarcera la Madrid”, a spus avocatul artistei din Columbia, potrivit hola.com.

Pau Molins, despre ipostaza în care se află acum Shakira 

Apărătorul vedetei a mai expus faptul că persoanele fizice din Barcelona sunt supuse impozitului pe avere, în timp ce persoanele din Madrid beneficiază de un alt regim de taxare. 

De asemenea, avocatul a mai declarat faptul că veniturile cântăreței columbiene nu ar fi trebuit să fie impozitate în Spania: „Cu artiștii internaționali este o provocare. Unde locuiesc ei dacă își petrec toată viața călătorind? În 2011, Shakira a făcut un turneu mondial și a vizitat 74 de țări. Este foarte complicat să determinăm unde ar trebui să își plătească impozitele”, a încheiat Pau Molins.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net