Brenda din Beverly Hills este grav bolnavă. Anunțul disperat al acriței care a cucerit România: „Nu am terminat cu viața”. VIDEO

Ultima actualizare:

Actrița Shannen Doherty, cunoscută românilor drept Brenda din serialul Beverly Hills, a dezvăluit într-un interviu că luptă pentru viața ei, afirmând că nu vrea să își încheie existența pe această planetă, acum când este atât de tânără.

Serialul a fost difuzat în România de TVR, la începutul anilor 1990 /foto: captura video
Serialul a fost difuzat în România de TVR, la începutul anilor 1990 /foto: captura video

Sistemul osos al actriței a fost afectat de cancer, o veste care a adus un nou val de durere și îngrijorare. În luna iunie, ea a anunțat pe Instagram revenirea bolii după ce aceasta intrase în remisie.

Shannen Doherty, susținută încă de la început de prietenii

Drumul tragic al luptei sale a început în 2015, când a fost diagnosticată cu cancer la sân, reușind să intre în remisie după tratament. Cu toate acestea, în 2020, a anunțat că boala a evoluat la stadiul patru, cu metastaze și la nivel cerebral.

În acest lung proces, actrița a fost susținută de prieteni apropiați, precum Sarah Michelle Gellar, care a oferit informații constante despre starea de sănătate a lui Doherty. Gellar a subliniat lupta constantă a actriței și curajul ei în fața acestei boli necruțătoare.

Într-un interviu recent acordat revistei People, Shannen Doherty și-a exprimat dorința de a trăi și de a iubi în continuare, subliniind faptul că nu este pregătită să se despartă de viață. „Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea... Pur și simplu nu sunt pregătită, nu am terminat”, este mesajul ei sfâșietor.

În fața întrebărilor fără răspuns și a momentelor de disperare, ea a mărturisit că speră să participe la studii clinice pentru a beneficia de noile tratamente care ar putea să ofere speranță în lupta ei împotriva cancerului.

Shannen Doherty a jucat-o pe Brenda în Beverly Hills

Shannen Maria Doherty este o actriță americană, cunoscută mai ales datorită rolurilor: Brenda Walsh în Beverly Hills, 90210, și Prue Halliwell în serialul TV Charmed (Farmece).

Beverly Hills, 90210, frecvent numit Beverly Hills, reprezintă un serial dramatic american destinat adolescenților, creat de Darren Star și produs de Aaron Spelling prin compania sa, Spelling Television. A fost transmis timp de zece sezoane pe canalul Fox, având premiera între 4 octombrie 1990 și 17 mai 2000.

În România, serialul a fost difuzat inițial de TVR în anii '90. Ultimele sezoane au fost transmise de Pro TV.

În 2008, Entertainment Weekly l-a clasat pe locul 20 într-un top al celor mai bune 100 de seriale din ultimii 25 de ani.

De asemenea, în 2009, revista americană TV Guide a plasat episodul 21 din primul sezon pe locul 91 într-un clasament al celor mai bune 100 de episoade din serialele de ficțiune din ultimii 30 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net