Britney Spears a devenit nudistă! S-a pozat goală pușcă, la plajă

Britney Spears (42 de ani) și-a șocat din nou fanii! Artista americană, care se laudă cu o avere de 60 de milioane de dolari, s-a pozat goală pușcă la plajă. Vedeta a împărtășit fără rușine poza celor 43 de milioane de fani pe care îi are pe rețeaua socială Instagram. În imagine, Britney apare zâmbind, cu părul blond lăsat pe spate, în timp ce umbra fotografului misterios poate fi văzută în cadru.

Britney Spears, nud la plajă. Martie 2024
Britney Spears este lipsită de inhibiții (Foto: Instagram)

Nu se știe cine a pozat-o pe Spears și în fața cui are curajul să apară în costumul Evei, însă cu siguranță acesta este vorba despre un bărbat. Diva a divorțat de Sam Asghari (29 de ani) în 2023, iar de atunci nu a confirmat nici o altă relație. Britney este mama a doi copii, Sean (18 ani) și Jayden (17 ani), din relația cu fostul ei soț, Kevin Federline (45 de ani). Adolescenții locuiesc cu tatăl lor și nu țin legătura cu artista.

Britney Spears, certată cu tatăl ei

Deși s-a împăcat cu mama și sora ei, Lynne și Jamie Lynne, Britney Spears nu vorbește cu tatăl ei, de sub tutela căruia a scăpat abia în 2021. Anul trecut, James Spears (71 de ani) a trecut printr-o intervenție chirurgicală, medicii amputându-i piciorul, în urma unei infecții.

„Nu toată lumea va fi de acord cu mine. A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Dar îmi iubesc fiica din toată inima și sufletul. Unde ar fi Britney chiar acum fără dacă nu era sub tutela mea? Și nu știu dacă ar mai fi fost în viață. Eu unul nu cred!”, a spus James Spears, într-un interviu trecut. Cu toate acestea, Britney Spears nu e de acord cu tatăl ei și nu mai vrea să audă de el.

Artista a vorbit despre relația cu tatăl ei în cartea pe care a lansat-o anul acesta, intitulată „The Woman in Me” („Femeia din mine” n.r). „M-am simțit ca un copil-robot”, a spus ea. Britney a scris de asemenea, despre tutela de 13 ani a tatălui său, în timp ce a detaliat cum James Spears „i-a controlat corpul și banii” și a „rănit-o” cu glume, spunându-i mereu că este „grasă”. „Să simți că nu ești niciodată suficient de bun este zdrobitor pentru un copil”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net