Britney Spears divorțează de soțul tinerel? Se bat și țipă unul la altul în continuu

Probleme în paradis! Britney Spears (41 de ani) și soțul ei, Sam Asghari (29 de ani), se ceartă în continuu și sunt violenți unul cu altul, au declarat apropiații acestora, citați de tabloidul american TMZ. 

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în 2022 (Foto: GETTYIMAGES)
Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în 2022 (Foto: GETTYIMAGES)

Soțul lui Britney Spears s-ar fi mutat de acasă

Britney Spears, care are o avere de 70 milioane de dolari, s-a căsătorit cu modelul irano-american anul trecut. Din cauza certurilor, se pare că Sam Asghari a decis să se mute de acasă, iar lui Britney nu i-a căzut deloc bine această decizie radicală. 

Zvonurile despărțirii vin după ce săptămâna trecută Britney Spears a postat un mesaj ciudat despre relații, pe contul ei oficial de Instagram: „În fiecare relație există o persoană care adoarme instantaneu și cealaltă persoană care stă trează întrebându-se cum este posibil”. Din comentariul lui Britney nu reiese clar dacă se referă la situația ei conjugală.

Luna trecută, s-a zvonit că cei doi se confruntă cu probleme conjugale când au fost fotografiați fiecare fără verighetele lor. La acea vreme însă, o persoană din interior a declarat pentru Daily Mail că, în ciuda zvonurilor, nu exită probleme în cuplu. „Totul este bine”, a spus sursa, adăugând: „Sam lucrează la un proiect și este într-o vacanță cu managerul Cade Hudson”

Înainte de căsnicia ei cu Sam, Britney a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline, din 2004 până în 2007. Și înainte de infama ei căsătorie de trei ani cu „K-Fed”, ea a mai avut o aventură în Vegas cu prietenul din copilărie Jason Alexander, în 2004, căsătorie care a fost ulterior anulată.

Britney Spears i-a spus „Da” partenerului ei Sam Asghari, la casa ei din Thousand Oaks în iunie anul trecut, după o relație de cinci ani. La petrecerea de nuntă - care a fost a treia din viața cântăreței - nu a participat nimeni din familia ei, tatăl Jamie Spears, mama Lynne Spears și nici sora Jamie Lynn Spears. De asemenea, au lipsit fiii ei, Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden James, în vârstă de 15 ani, pe care îi împarte cu al doilea fost soț, Kevin Federline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net