Britney Spears, pălmuită într-un restaurant! Bodyguardul unui sportiv celebru ar fi agresat-o

Scene șocante în Las Vegas, zilele trecute, după ce Britney Spears (41 de ani) a fost pălmuită de bodyguardul baschetbalistului Victor Webanyama (19 ani), noua vedetă a NBA, la un restaurant. Artista a declarat că a depus plângere și că așteaptă scuze publice pentru incident.

Britney Spears, într-o bluză neagră
Britney Spears a trecut printr-un incident îngrozitor (Foto: captură video)

Britney Spears: „Lovitura m-a zdruncinat”

„L-am bătut pe umăr ca să îi atrag atenția și să vorbesc cu el, pentru că era gălăgie. Voiam să-l felicit pentru succesul său. În acel moment, un bodyguard m-a pălmuit. Lovitura m-a zdruncinat”, a explicat Spears, care are o avere de 60 de milioane de dolari, pe pagina sa oficială de Instagram. Incidentul a avut loc miercuri seara.

La rândul său, Victor Wembanyama a vorbit despre incidentul viral.

„S-a întâmplat când mergeam echipa mea de securitate la un restaurant. Eram în hol. Erau mulți oameni, așa că mulți strigau la mine, evident. Era o persoană care mă tot striga insistent. Nu am văzut ce s-a întâmplat pentru că mergeam drept și nu m-am oprit. Acea persoană m-a prins din spate – nu m-a bătut pe umăr – ea m-a prins din spate. Știu doar că securitatea a împins-o”, a declarat el reporterilor ESPN, joi.

Deși jucătorul de la San Antonio Spurs a spus că nu știe „câtă forță” a folosit bodyguardul său, el spune că știe doar că a „alungat-o” pe Britney Spears.

„Nu m-am oprit să mă uit pentru că voiam să intru în restaurant și să mă bucur de o cină bună”, a spus el râzând. Wembanyama a spus că nu știa că fanul care a încercat să vorbească cu el era, de fapt, prințesa muzicii pop, Britney Spears: „Nu am știut timp de câteva ore, dar când m-am întors la hotel am crezut că nu este mare lucru, iar apoi securitatea mi-a spus că era vorba de Britney Spears”. Adolescentul a aflat identitatea fanului să abia joi.

„La început, am crezut că este o glumă dar da, s-a dovedit a fi Britney Spears. Nu i-am văzut niciodată fața. Am continuat să merg drept.” , a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net