Ca doi tineri îndrăgostiți! Așa au fost Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, duminică, la Premiile Grammy

Ultima actualizare:

Cântăreața Jennifer Lopez (53 de ani) și soțul ei, Ben Affleck (50 de ani), au fost fotografiați într-un moment tandru duminică, la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy din Los Angeles. Aceștia au fost surprinși foarte apropiați unul de celălalt, în timp ce pozau pentru fotografii în cadrul evenimentului.

Cei doi – care s-au căsătorit de două ori anul trecut – s-au așezat unul lângă celălalt în timp ce se țineau de mână. Jennifer a fost la evenimet pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun album vocal pop, care a ajuns să meargă la Harry Styles.

Citește și: J.Lo își vinde casa de burlăciță! Diva cere 42,5 milioane $ pe conacul din Bel Air 

Lopez a arătat mai fenomenal ca niciodată pentru această ocazie, strălucind într-o rochie Gucci bleumarin. Expresia dezinteresată a actorului, însă, a devenit din nou un meme (imagine răspândită rapid pe internet) pe rețelele sociale. De-a lungul serii, Affleck a fost văzut uitându-se total dezinteresat lângă răvășitoarea lui soție Lopez, care părea că se bucură de muzică.

Un moment special, care a dat naștere la o multitudine de meme-uri hilare pe Twitter. „Ben Affeck arată de parcă ar fi la drive la gogoși” , comentariul de pe platformă referindu-se la pasiunea actorului pentre gogoșile de la Dunkin' Donuts.

Iată și: Între două nu te plouă! Ben Affleck, cu fosta și cu actuala soție la același eveniment 

Iar comentariile haioase au continuat să apară: „Ben Affleck pare că ar prefera să fie la dentist” , „Ben Affleck, clipește dacă ești bine” , „De ce Ben Affleck întotdeauna arată de parcă este la 10 minute distanță de a plânge în timpul unei pauze de tigară atât de necesară”.

Stând alături de Jennifer în amfiteatrul întunecat, Ben părea să fie mai puțin amuzat de prestația puternică a lui Wonder, care a zguduit sala. Și asta li s-a părut foarte hilar fanilor: „Ben Affleck ar fi mai degrabă oriunde altundeva decât în rândul din față la #Grammys2023”.

Și nu este pentru prima dată când Affleck face obiectul unui meme pe rețelele de socializare. Actorul este cadoul care continuă să apară atunci când vine vorba de furnizarea unui material meme excelent. În 2016, „Sad Affleck”  („Tristul Affleck”) s-a răspândit rapid în online atunci când o multitudine de meme-uri au fost create dintr-un interviu pe care Affleck l-a făcut alături de Henry Cavill pentru a promova filmul „Batman V Superman”.

Vezi și: Jennifer Lopez, în doliu pe social media, la nici o zi după postarea unui clip cu Ben de 2,4 milioane de aprecieri 

Cei doi au fost întrebați despre recenziile nesatisfăcătoare ale filmului lor și, în timp ce Cavill a răspuns la întrebare, Affleck a rămas tăcut cu o față sumbră. Multitudinea de imagini haioase include, de asemenea, o imagine cu el luptându-se să transporte mai multe cafele cu gheață de la Dunkin' Donuts.

Affleck s-ar putea sau nu să se fi bucurat de alte nume uriașe care au zguduit duminică seară pe scena principală a Premiilor Grammy. Printre interpreți s-au numărat Harry Styles, Jay-Z, Stevie Wonder, Mary J. Blige, Bad Bunny, Brandi Carlile, Luke Combs, Lizzo, Kim Petras și Sam Smith.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net