Când vine Placido Domingo în România? Concertele artistului au fost reprogramate

Mall4Art și KIMARO Entertainment anunță reprogramarea concertelor maestrului Placido Domingo, inițial programate pentru data de 23 februarie 2024 la Cluj și 26 februarie 2024 la București, pentru datele de 4 Noiembrie Bucureşti şi 7 Noiembrie Cluj-Napoca.

Concertele sunt reprogramate pe 4, respectiv 7 noiembrie
Concertele sunt reprogramate pe 4, respectiv 7 noiembrie

În această lună, fanii tenorului Placido Domingo au fost anunțați că faimosul artist a fost diagnosticat cu bronșită, iar medicii i-au recomandat 10 zile de repaus vocal. Astfel, cele două concerte programate în țara noastră, în Cluj și București, au fost amânate. Acum, organizatorii vin cu detalii despre noile date ale acestora.

„Din păcate, din cauza unei bronșite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să își onoreze angajamentele pentru aceste date. Înțelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza și ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! Dorim sa oferim un concert memorabil la cele mai inalte standarde, dar  având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an și lipsa de disponibilitatea celor două săli, după numeroase discuții și incercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate”, au detaliat organizatorii.

Datele reprogramate ale concertelor au fost anunțate

Astfel, românii care doresc să meargă la spectacolele marelui maestru Placido Domingo trebuie să știe că acestea au fost reprogramate pentru 4 noiembrie (București), respectiv 7 noiembrie (Cluj). Mai precis, acestea sunt reprogramate astfel:

București, Sala Palatului - pe 4 noiembrie 2024

Cluj, BT Arena - pe 7 noiembrie 2024.

„Pentru cei care dețin bilete pentru datele inițiale, acestea vor rămâne valabile pentru noile date. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, deținătorii de bilete pot solicita rambursarea a sumelor achitate, accesând  iabilet.ro/retur.

Suntem recunoscători pentru înțelegerea și sprijinul publicului nostru în aceste momente neașteptate. Ne angajăm să vă oferim o experiență de neuitat la noile date și abia așteptăm să vă întâmpinăm la concertele maestrului Placido Domingo.

Ne vedem în noiembrie pentru două seri magice alături de legendara voce a lui Placido Domingo şi a invitaţilor speciali.”, mai menționează organizatorii evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net