Vești proaste pentru fanii lui Plácido Domingo! Artistul a fost diagnosticat cu bronșită și amână concertele din România

Vești proaste pentru fanii tenorului spaniol Plácido Domingo. Un diagnostic de bronșită îl obligă să ia o perioadă de repaus vocal de cel puțin 10 zile. Cântărețul de operă a anunțat faptul că nu va putea susține concertele programate în această lună, la București și Cluj.

Artistul își amână concertele din România / foto: Facebook
Artistul își amână concertele din România / foto: Facebook

Potrivit celor de la news.ro, Plácido Domingo avea programate concerte pe data de 23 februarie, la BT Arena, din Cluj-Napoca. La scurt timp după aceea, pe 26 februarie, tenorul spaniol avea programat un concert la Sala Palatului din Bucureşti, concert care a și fost sold out. Ambele spectacole au fost reprogramate.

„Sunt teribil de trist că trebuie să amân în acest moment, mai ales din cauza inconvenientelor pe care acest lucru le provoacă tuturor celor care şi-au planificat deja să vină la concerte. Întâlnirile sunt doar amânate, iar noi căutăm deja noi date pentru a le îndeplini”, a comunicat Plácido Domingo fanilor săi, potrivit sursei citate.

Românii care au cumpărat bilete la concertele cântărețului de operă au primit o veste bună din partea organizatorilor. Aceștia au confirmat faptul că biletele nu își vor pierde valabilitatea, putând fi folosite pentru ediția reprogramată.

Plácido Domingo a fost diagnosticat cu bronșită

Tenorul spaniol urma să urce pe scenă alături de Adela Zaharia, cât și de Orchestra Simfonică Valahia. La pupitru urma să urce dirijorul spaniol Jordi Bernacer. Plácido Domingo a înregistrat, de-a lungul carierei sale, peste o sută de integrale de operă. Artistul este recunoscut pentru abilitatea sa de a cânta în mai multe limbi, precum italiană, franceză, rusă, engleză, cât și, evident, în spaniolă.

În repertoriul său se regăsesc 150 de roluri, o performanță pe care nicio altă persoană nu a reușit să o egaleze. Pe parcursul carerei sale incredibile, Plácido Domingo a reușit să câștige nu mai puțin de 12 Premii Grammy. Artistul în vârstă de 83 de ani a cântat pe cele mai mari scene ale lumii, motiv pentru care se bucură de o mare apreciere internațională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net