Cântăreață celebră, fără lenjerie intimă și cu jumătate de sân pe-afară, pe covorul roșu!

Ultima actualizare:

Ce apariție! Cântăreața americană Charlotte Sarah Lawrence (23 de ani) a făcut furori pe covorul roșu, la Gala Pre-Grammy din Beverly Hills, sâmbătă seară. Vedeta a purtat o rochie de culoare albă, cu o tăietură curajoasă în zona bustului, care i-a lăsat la vedere jumătate din sânul stâng.

Charlotte Lawrence, într-o rochie albă la gala Pre-Grammy. Februarie 2024
Charlotte Lawrence a purtat o rochie sexy, la gala Pre-Grammy (Foto: Profimedia)

Mai mult, ținuta artistei a avut și o despicătură masivă în zona picioarelor, care a scos în evidență faptul că tânăra blondă nu a purtat lenjerie intimă la acest eveniment. În picioare, starul a ales să poarte o pereche de pantofi albi cu botul ascuțit și tocul cui. Machiajul a fost unul natural, iar părul l-a lăsat să îi atârne natural pe spate. Drept accesorii, Charlotte a purtat doar un inel de argint pe mâna stângă.

Charlotte Lawrence, care deține o avere de 5 milioane de dolari, a lucrat ca model încă de la vârsta de 14 ani, înainte de debuta în lumea muzicii.

Charlote Lawrence a apărut pe coperțile unor reviste cunoscute, precum Teen Vogue și Harper’s Bazaar. Ea este cunoscută mai ales datorită piesei „Psychopath”, lansată în 2018, unde a colaborat cu Nina Nesbitt.

Charlotte Lawrence provine dinr-o familie celebră

Ea este, de asemenea, strănepoata actriței Susan Saint James. William Van Duzer Lawrence, stră-stră-străbunicul ei patern, a fost un magnat imobiliar. Charlote Lawrence are doi frați mai mici pe nume William și Henry.

În iunie 2018, a lansat EP-ul de debut, E.P. Young. La acea vreme, a pornit într-un turneu la nivel național pentru a promova albumul. Charlotte a ontribuit la coloana sonoră a popularului serial Netflix „13 Reasons Why”. Ea a colaborat cu Yungblud la piesa „Falling Skies”, care a fost prezentată în al doilea sezon al serialului. 

Ea s-a iubit cu artistul american Charlie Puth (32 de ani), în 2019. Relația lor, însă, n-a durat prea mult. În prezent, Charlotte Lawrence este singură. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net