Dua Lipa, cu sânii și chiloții la vedere, la premiera filmului „Barbie”. Toți s-au uitat la ea

Ce apariție! Dua Lipa (27 de ani) a întors toate privirile, la premiera filmului „Barbie”, din Los Angeles, duminică seară. Artista britanico-albaneză a venit îmbrăcată într-o rochie argintie extrem de transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii și chiloții tanga.

Dua Lipa și-a uimit fanii (Foto: Instagram)
Dua Lipa și-a uimit fanii (Foto: Instagram)

Dua Lipa, care are o avere de 35 de milioane de dolari, a ales drept accesorii o pereche de cercei lungi, de argint, precum și cu un colier strălucitor, cu strasuri.

Dua Lipa, într-o rochie argintie și transparentă, la premiera filmului Barbie
Dua Lipa a purtat o rochie din lanțuri (Foto: Profimedia)

Cântăreața și-a împodobit mâinile cu inele argintii, pentru a coincide cu schema de culori a ținutei sale. Dua Lipa apare și ea în filmul „Barbie”, unde joacă rolul unei păpuși-sirenă.

Pe lângă asta, piesa „Dance The Night” a artistei este melodia principală de pe coloana sonoră a peliculei și a fost lansată oficial pe 25 mai. „Barbie” va fi lansat în cinematografe pe 21 iulie.

Dua Lipa, la premiera filmului Barbie
Dua Lipa și-a etalat fundul (Foto: Profimedia)

Cum se menține Dua Lipa în formă

Dua Lipa are o siluetă de invidiat și lucrează din greu pentru a o menține. Artista face sport de câteva ori pe săptămână, dar are grijă și la ce mănâncă.

Însă, Dua Lipa crede că este important să nu își refuze poftele. „Încerc să mănânc cât mai sănătos posibil ori de câte ori pot”, a spus ea, potrivit Beauty Crew. „Dar îmi plac și dulciurile. Încerc să mă limitez la zilele în care nu sunt foarte ocupată, pentru că dacă mănânc o gogoașă, nu mai am chef de nimic”.

Cântăreața încearcă să mănânce cât mai mult posibil alimente sănătoase. Acestea ar putea fi ouă sau fructe la micul dejun, urmate de unt de caju și o banană înainte de antrenament și o salată de pui cu multe legume și un suc rece pentru prânz. Când vine vorba de cină, Dua Lipa se bazează mai mult legume proaspete și salată cu pește și, ca să încheie ziua bine, mănâncă ceva dulce sau ușor, precum un biscuite integral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net