Care era, de fapt, numele real al Tinei Turner. A reușit să păcălească pe toată lumea!

Tina Turner a fost o cântăreață și actriță, de origine americană, cunoscută popular drept „Regina Rock’n’Roll”. Iată câteva lucruri pe care cu siguranță nu le știai despre aceasta. De exemplu, numele ei real a fost Anna Mae Bullock.

Tina Turnerr a fost una dintre marile vocaliste rock și cele mai carismatice interprete Foto:EPA EFE
Tina Turnerr a fost una dintre marile vocaliste rock și cele mai carismatice interprete Foto:EPA EFE

Tina Turner s-a născut pe 26 noiembrie 1939, în Brownsville, Tennessee, fiind fiica cea mai mică fică a lui Floyd Richard Bullock și Zelma Priscilla. Tina a jucat și în 17 filme, a lansat 10 albume de studio și a primit 20 de premii de-a lungul carierei sale. Iată câteva fapte remarcabile despre Tina Turner.

Tina Turner nu era numele ei adevărat

Tina Turner s-a născut Anna Mae Bullock. Ea și-a început cariera muzicală cu „Ike Turner’s Kings of Rhythm” sub numele „Little Ann” din care a apărut pe primul ei album, „Boxtop”.

Ea a debutat ca Tina Turner în 1960 cu single-ul în duet „A Fool in Love”. Duo-ul a devenit unul dintre cele mai formidabile live act din istorie”. Au lansat hituri precum „It's Gonna Work Out Fine”, „River Deep – Mountain High”, „Proud Mary” și „Nutbush City Limits” înainte de a se desființa în 1976.

A fost abandonată de mamă

În copilărie, Tina și cele trei surori ale ei au fost separate de ei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ea a plecat să locuiască cu bunicii ei paterni în comitatul Haywood, Tennessee, în Statele Unite.

S-a reunit cu părinții ei după război și familia s-a mutat la Knoxville. Familia s-a întors în Nutbush după doi ani pentru a trăi în comunitatea Flagg Grove, unde a urmat școala ei elementară. 

Mama ei a abandonat familia și s-a mutat în St. Louis, invocând relația ei abuzivă cu tatăl ei. Tina și surorile ei au fost trimise să locuiască cu mama lor în Tennessee doi ani mai târziu, după ce tatăl ei s-a recăsătorit.

Tina Turner cânta, la început, în cluburi de noapte

Tina Turner s-a alăturat trupei și a devenit o vocalistă specială, cântând cu trupa în cluburile de noapte din St. Louis. În această perioadă, ea a învățat punctele mai fine ale controlului vocal și performanței.

Tina a înregistrat primul ei single „Boxtop” cu trupa în 1958. Ea a fost vocalista principală al discului alături de Ike și de colegul cântăreț al Kings of Rhythm, Carlson Oliver.

Ce a făcut în adolescență

În adolescență, Tina a lucrat ca lucrătoare casnică pentru familia Henderson. Ea se afla la casa Henderson când a fost anunțată că sora ei vitregă Evelyn a murit într-un accident de mașină alături de verișoarele ei Margaret și Vela Evans.

A suferit un accident vascular cerebral

În 2013, la trei săptămâni după nunta cu Erwin Bach, Tina a suferit un accident vascular cerebral și a trebuit să învețe din nou să meargă. În 2016, Ea a fost diagnosticată cu cancer intestinal și a optat pentru remedii homeopate pentru a-și trata hipertensiunea arterială, care a dus la afectarea rinichilor și, eventual, insuficiență renală.

Șansele ei de a primi un rinichi erau scăzute și a fost îndemnată să înceapă dializa. Ea a luat în considerare sinuciderea asistată și s-a înscris pentru a deveni membru al Exit, dar Bach s-a oferit să doneze un rinichi pentru transplantul ei. Turner a fost operat de transplant de rinichi pe 7 aprilie 2017.

Tina Turner a fost mamă și bunică

Turner a avut doi fii biologici, Craig Raymond Turner și Ronald Renelle Turner, cunoscut sub numele de Ronnie. Ea a adoptat, de asemenea, doi dintre copiii lui Ike Turner, Ike Turner Jr. și Michael Turner, crescându-i ca ai ei.

În iulie 2018, Craig Turner a fost găsit mort în urma unei răni auto-provocate prin împușcătură. Turner este o bunica a doi copii.

Turner a stabilit recordul mondial la Guinness

În 1988, Tina Turner a făcut un turneu în lume pentru albumul ei din 1986, Break Every Rule. În timpul spectacolului ei de la Rio De Janeiro, ea a stabilit un record mondial Guinness pentru cea mai mare audiență plătită pentru un interpret solo, vânzând 180.000 de bilete. Această performanță a doborât recordul lui Frank Sinatra din 1980.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net