Care sunt cele mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Ce loc ocupă Victoria şi David Beckham

După analiza a peste cinci milioane de postări pe rețelele de socializare și căutări online, s-a aflat care sunt cele mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Acestea strălucesc la fiecare apariție în public. Într-un clasament al vedetelor pline de stil, iată cine s-a poziționat pe primul și ultimul loc.

Care sunt cele mai bine îmbrăcate cupluri din lume / Foto: Colaj Click!
Care sunt cele mai bine îmbrăcate cupluri din lume / Foto: Colaj Click!

După ce s-au analizat peste 5 milioane de postări pe rețelele de socializare, dar și căutări online, de către Karen Millen, cunoscutul brand de fashion britanic, s-a stabilit care sunt cele mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Iată cine ocupă primul loc în clasament.

Prințul William și Kate Middleton, primul loc în top

Prințul William și Kate Middleton se află pe prima poziție în clasament / Foto: Profimedia
Prințul William și Kate Middleton se află pe prima poziție în clasament / Foto: Profimedia

Ei bine, „încoronați” drept cel mai bine îmbrăcat cuplu din lume sunt Prinţul şi Prințesa de Wales. Prințul William și Kate Middleton se află pe prima poziție în clasament, primind 10 puncte din 10. Potrivit Karen Millen, cel care a realizat topul celor mai stilate cupluri din lume, cei doi au primit cea mai mare recunoaștere publică a imaginii lor desăvârșite, fanii dorind să afle tot mai multe despre ținutele purtate de Kate Middleton, în timp ce viitorul rege britanic este lăudat pentru costumele sale „ce denotă un stil relaxat, dar sunt extrem de bine croite”.

Locul al 2-lea este ocupat de cuplul format din Justin Bieber și Hailey

Pe locul doi s-au clasat Justin Bieber și soția lui, Hailey / Foto: Arhiva Click!
Pe locul doi s-au clasat Justin Bieber și soția lui, Hailey / Foto: Arhiva Click!

Pe locul al doilea se află starul pop Justin Bieber și soția sa, modelul Hailey. Cei doi au primit 6.1 din cele zece puncte. Și, deși fanii starului pop au considerat, în ultima vreme, că ținutele artistului sunt mult mai neglijente decât înainte, mai ales că în vară a fost criticat că și-a făcut apariția în pantaloni scurți, papuci Crocs, iar pe cap purta o șapcă, la un eveniment elegant unde soția sa Hailey a purtat o rochie roșie care a atras toate privirile, asortată cu tocuri, iar părul era perfect aranjat, cei doi au ajuns printre primele locuri în top.

Ce loc ocupă Victoria şi David Beckham

Pe ce loc au ajuns Victoria și David Beckham / Foto: Arhiva Click!
Pe ce loc au ajuns Victoria și David Beckham / Foto: Arhiva Click!

Sunt urmați de Kendall Jenner și partenerul ei, cântărețul de rap Bad Bunny, ocupând locul trei, cu 2.5 puncte din 10. Apoi, locul 4, Taylor Swift și noul ei iubit, Travis Kelce, cu 2.1 puncte din 10.

Surprinzător, Prințul Harry și Meghan Markle se află pe locul al 5-lea în clasamentul celor mai bine îmbrăcate cupluri din lume. Fiul cel mic al Regelui Charles și soția sa au primit, în urma cercetărilor făcute, doar 1.5 puncte din 10. Cupluri care îi includ pe Harry Styles și Taylor Russell (1.4 puncte din 10), Gigi Hadid și Cole Bennett (1.1 puncte din 10) și Kylie Jenner cu Timothee Chalamet (1 punct din 10) au ocupat următoarele locuri în clasament.

Ei bine, surpriza vine acum. Pe locul 9, s-au clasat Victoria și David Beckham, care au primit doar 0.8 puncte din 10, în ciuda faptului că soția fotbalistului este considerată a fi una dintre cele mai elegante femei din lume, fie că merge pe piese vestimentare extrem de elegante, fie că alege stilul sport, sau chiar stilul adolescentin, și nu a fost prinsă niciodată pe picior greşit în ceea ce priveşte fashion-ul.

Iar pe ultimul loc în topul celor mai bine îmbrăcate cuplur din lume se află Ariana Grande și Ethan Slater. Cei doi au primit un punctaj de 0.7 puncte din 10, potrivit tabloidului britanic Metro.

1. Prințul William și Kate Middleton — 10 puncte din 10

2. Hailey și Justin Bieber — 6.1 /10

3. Kendall Jenner și Bad Bunny — 2.5 /10

4. Taylor Swift și Travis Kelce — 2.1 /10

5. Prince Harry și Meghan Markle — 1.5 /10

6. Harry Styles și Taylor Russell — 1.4 /10

7. Gigi Hadid și Cole Bennett — 1.1 /10

8. Kylie Jenner și Timothee Chalamet — 1.0 /10

9. Victoria și David Beckham — 0.8 /10

10. Ariana Grande și Ethan Slater — 0.7 /10

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net