Kate Middleton, prinsă pe picior greșit! Ce greșeală vestimentară a făcut la un eveniment

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton nu greșește niciodată când vine vorba de stil totuși, iată că se mai întâmplă și situații neprevăzute. Chiar dacă este cea mai îndrăgită prințesă și de fiecare dată are apariții fără cusur, recent Kate a avut parte de in incident vestimentar care nu a pus-o în cea mai bună lumină.

Accident vestimentar
Accident vestimentar

Accident vestimentar

Kate a fost prezentă la un meci de rugby la care a participat Țara Galilor împotriva Franței. După cum știm, Kate Middleton este o mare pasionată de sport și patronează federația britanică de rugby de un an de zile, așa că Prințesa de Wales nu putea lipsi de la acets eveniment. Kate s-a aflat în tribună susținând echipa englezilor însă din păcate tot acolo se afla o altă femeie care s-a îmbrăcat similar cu prințesa. 

Kate este genul de prințesă care poartă fără probleme articole vestimentare la prețuri foarte accesibile și de la branduri care nu sunt neapărat de lux. Așa se face că la meciul din zilele trecute, Kate a purtat un sacou alb, de la un brand popular, pe care l-a purtat și o altă femeie care se afla la doar doi pași de ea. 

image

Fanii au reacționat instant pe rețelele de socializare și au considerat că prințesa a făcut o greșeală din punct de vedere vestimentar însă se pare că aceasta nu s-a lăsat afectată de acest mic incident și a continuat să se bucure de eveniment cu zâmbetul pe buze. 

Anglia s-a calificat ca a treia echipă în semifinalele Campionatului Mondial de Rugby din Franța, după ce a învins echipa națională a Insulelor Fiji cu scorul de 30-24.

Kate Middleton a purtat un compleu realizat în România

Cum ziceam Kate nu se ferește să poarte articole vestimentare accesibile. Recent, prințesa a purtat un compleu tricotat, din top și fustă, în culoare crem, care i-a evidențiat silueta fără de cusur. Cum niciodată nu dă greș, Kate a reușit să impresioneze cu ținuta sa. Mai mult decât atât, apariția sa ne-a făcut și pe noi românii mândri, căci acest set crem este o producție made in România. Fusta și bluza sunt făcute într-o mică fabrică din Piatra Neamț, fiind vorba despre o afacere de familie. La o simplă căutare pe site-ul oficial al brandului care pune la dispoziție această piesă vestimentară putem vedea că se vinde la prețul de 145 de dolari, adică aproape 684 de lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net