Despărțirea momentului! Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a ajuns la final, după un mariaj de 45 de ani

După 45 de ani de căsnicie, Meryl Streep (74 de ani) și soțul ei, Don Gummer (76 de ani), au decis să meargă pe drumuri separate, după cum anunță revista People

O nouă despărțire la Hollywood / foto: Pixabay
O nouă despărțire la Hollywood / foto: Pixabay

Vestea despărțirii a fost făcută de către unul dintre apropiații lui Meryl Streep chiar pentru sursa amintită mai sus. De asemenea, persoana respectivă a punctat și faptul că cei doi sunt separați de mai bine de șase ani de zile, dar acum au decis să aibă vieți separate. 

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit 

În urmă cu doar o zi, People a confirmat faptul că actrița și soțul ei nu mai au de-aface nimic unul cu celălalt încă de acum șase ani, însă au decis ca mereu să-și fie alături. 

Cei doi mereu au încercat să își țină viața cât mai ferită de ochii publicului, mai ales că din anul 2018 nu a mai fost văzută împreună, în ciuda faptului că vineri actrița a purtat verighetă, la Premiile Princesa de Asturias din 2023, în Spania. 

„Don Gummer şi Meryl Streep sunt separaţi de mai bine de 6 ani şi, deşi vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieţi separate”, a declarat un reprezentant al lui Streep pentru PEOPLE.

Cum s-au cunoscut Meryl Streep și Don Gummer 

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit / foto: Arhiva Click!
Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit / foto: Arhiva Click!

Dacă la finalul lunii septembrie cei doi sărbătoreau cea de-a 45-a aniversare a mariajului lor, pare că lucrurile au căpătat un alt sens acum. 

Don Gummer și-a cunoscut soția în anul 1978, chiar prin intermediul fratelui ei. Gummer era un sculptor din Louisville, Kentucky, și a apărut în viața ei atunci când traversa o pierdere enormă: iubitul ei, actorul John Cazale a murit din cauza cancerului pulmonar. 

Încă de la prima întâlnire au simțit o chimie extraordinară, ajungând să se căsătorească șase luni mai târziu, în casa părinților actriței. Au devenit părinții a patru copii:  fiul Henry şi fiicele Mamie, Grace şi Louisa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net