A pozat goală la 91 de ani! Ea este cel mai bătrân fotomodel din lume!

Ultima actualizare:

Carmen Dell’Orefice, în vârstă de 91 de ani, este cel mai în vârstă fotomodel din lume.  Superba femeie, originară din Italia, și-a început cariera în modelling la vârsta de 15 ani, iar recent, a făcut o ședință foto nud, în care arată absolut uluitor.

Carmen Dell'Orefice a pozat goală la 91 de ani! sursa FOTO Instagram
Carmen Dell'Orefice a pozat goală la 91 de ani! sursa FOTO Instagram

Carmen Dell'Orefice este unul dintre cele mai celebre modele din lume și demonstrează cu fiecare apariție că frumusețea nu are vârstă, ci este o stare de spirit care ține în primul rând de încrederea în sine.

Vezi și: Dana Săvuică, primul iepuraș Playboy din România, senzațională și la 52 de ani

Originară din Italia, Carmen Dell'Orefice a avut succes în lumea modelling-ului încă de la primele apariții, în 1956, iar de atunci, marii designeri au vrut ca ea să le prezinte ținutele pe podium. Una dintre caracteristicile care au transformat-o pe Carmen Dell'Orefice într-un simbol al modei este faptul că, pe măsură ce a înaintat în vârstă, și-a lăsat părul alb în mod natural, punând în evidență frumusețea nebănuită pe care o femeie o dobândește odată cu trecerea timpului. 

Citește și: Wow! Brooke Shields, model de lenjerie intimă la 57 de ani, pentru brandul lui Kim Kardashian

Carmen Dell'Orefice, cel mai în vârstă model care a pozat nud

Cel mai în vârstă fotomodel din lume a ajuns la vârsta de 91 de ani, și pentru a celebra acest moment a acceptat să pozeze nud într-un pictorial, pentru publicația de modă New You.

Află și: Ea este noua iubită a lui Bobby Păunescu! Modelul Emma Christina i-a luat locul Andreei Ilie!

Întrebată cum a fost pentru ea să apară în această ipostază la o vârstă înaintată, modelul Carmen Dell'Orefice și-a manifestat aprecierea față de fotograful Fadil Berisha, despre care a afirmat că știut să o surprindă din cele mai avantajoase unghiuri. 

Lucrând cu apreciatul fotograf Fadil [Berisha], am avut încredere în viziunea lui, știind că este vorba despre ceea ce vede el special la mine. Când suntem acolo, începe să aibă loc o sinergie și un fotograf bun poate scoate la iveală acest aspect”, a explicat ea

În fotografia nud, din publicația New You, modelul Carmen Dell'Orefice este înfățișată întinsă pe un pat cu așternuturi albe, imaculate, în timp ce se acoperă discret. Imaginea îi evidențiază picioarele lungi, silueta subțire și alura diafană. 

Carmen a spus și câteva cuvinte înțelepte despre cum pot oamenii să îmbătrânească grațios, menționând că evoluăm în fiecare zi, odată cu trupul nostru, iar schimbarea este un element integrant al vieții. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net