Carmen Electra, bombă sexy la 51 de ani! Toți s-au uitat la ea când a apărut pe covorul roșu

Ce apariție! Carmen Electra (51 de ani) a făcut furori, zilele trecute, la cea de-a 49-a ediție a Premiilor People's Choice. Actrița americană, care se laudă cu o avere de 8 milioane de dolari, a captivat atenția tuturor, atunci când a apărut pe covorul roșu al evenimentului ce s-a desfășurat în Santa Monica, California.

Carmen Electra a purtat o rochie decoltată (Foto: Profimedia)
Carmen Electra a purtat o rochie decoltată (Foto: Profimedia)

Vedeta din „Baywatch” a optat pentru o rochie strălucitoare în culorile mov și verde, confecționată din paiete, care a avut un decolteu adânc. Ținuta extravagantă, realizată de casa de modă de lux Do Long, a fost completată de o pereche de sandale Jimmy Choo și o poșetă argintie.

Carmen Electra și-a prins părul într-o coadă, iar pentru machiaj a ales un fard mov în zona ochilor, pentru a se asorta cu rochia, și un ruj bej.

Starul a fost căsătorit de două ori, cu Dennis Rodman, în perioada 1998-1999 și cu Dave Navarro, între 2003 și 2007. Carmen Electra nu are copii, deși în trecut a spus că își dorește să devină mamă.

Cum se menține în formă Carmen Electra

Carmen Electra are o siluetă perfectă, însă susține că nu urmează niciun fel de dietă, pentru că s-ar chinui prea mult dacă ar simți că nu are voie să mănânce anumite alimente. Totuși, ea are grijă să mănânce sănătos și își începe întotdeauna ziua cu un fel de smoothie cu superalimente pe care îl face cu diferite fructe , împreună cu multe legume. 

În ceea ce privește rutina ei de fitness, Carmen preferă cardio, dansul fiind una dintre activitățile ei favorite. Dacă nu poate să urmeze unul dintre cursurile ei obișnuite de dans, atunci va merge la sala de sport unde va folosi banda de alergare sau bicicleta de exerciții timp de o jumătate de oră, apoi se va concentra pe ridicări și genuflexiuni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net