"Carmen Electra, cea mai bună femeie cu care am fost". Un fost fotbalist face dezvăluiri intime despre divele anilor '90

Ultima actualizare:
Naomi Campbell
Naomi Campbell

Sasa Curcic, fost jucător sârb de fotbal, cunoscut pentru perioada în care a evoluat la echipe cu renume precum Aston Villa sau Crystal Palace, a ajuns la 48 de ani și rememorează anii tinereții. Fostul fotbalist a acordat un interviu unei publicații locale, iar amănuntele oferite de sportiv sunt dintre cele mai controversate și fac referire la divele anilor '90. Ce legătură a avut cu Naomi Campbell, frumoasa Eva Herzigova și cum a descris-o pe Carmen Electra? Toate răspunsurile au fost oferite de el.

Într-o discuție avută cu jurnaliștii unei publicații din Serbia, Sasa Curcic a vorbit despre tinerețea sa. Nu despre evoluțiile spectaculoase pentru Aston Villa sau Crystal Palace, ci despre divele pe care a reușit să le cucerească.

Eva Herzigova
Eva Herzigova

Potrivit propriilor declarații în urmă cu aproape două decenii putea intra în grațiile oricărui fotomodel renumit și a reușea să bifeze aventuri cu unele dintre cele mai cunoscute nume din industria modei. Fostul fotbalist susține că Naomi Campbell, Eva Herzigova, dar și actrița Carmen Electra se numără printre cuceririle sale. 

Carmen Electra
Carmen Electra

Naomi Campbell, Eva Herzigova, Carmen Electra, printre cuceririle fostului fotbalist

Dacă despre Naomi Campbell a declarat că este o femeie dură și dezordonată, care nu i-a cedat ușor avansurilor, despre Carmen Electra afirmă că a fost, cu siguranță "cea mai bună femeie din viața sa, dar și cea mai nebună dintre toate". 

Sasa Curcic
Sasa Curcic

”În anii '90, puteam să am orice model. Am fost cu Eva Herzigova și ne-am distrat. Am făcut dragoste cu Carmen Electra, în piscină. Ea a fost cea mai bună femeie cu care am fost și totodată cea mai nebună pe care am întâlnit-o”, a povestit fotbalistul.


    Carmen Electra Sursă foto: Gettyimages
Carmen Electra Sursă foto: Gettyimages

Sasa Curcic, dezgustat de atitudinea lui Naomi Campbell

Sasa Curcic susține că Naomi Campbell era cam dezordonată și i-a lăsat păr în apartament. ”Era teribil de dezordonată, ca toate modelele. Nici nu se demachia înainte de culcare. Dezgustător”, a mai zis fostul fotbalist, cu 13 selecții în naționala Yugoslaviei.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net