Câtă durere! Logodnica unui concurent X Factor, moarte tragică, fix în ziua nunții

Ultima actualizare:

Tom Mann, un fost concurent la X Factor, din Regatul Unit, este sfâșiat de durere. Logodnica lui, Dani Hampson, a murit chiar în ziua nunții lor. Un băiețel de doar opt luni a rămas acum orfan de mamă.

Tom Mann a făcut parte din trupa Stereo Kicks, la X Factor și trebuia să se căsătorească sâmbătă, pe 18 iunie. Deși trebuia să fie cea mai fericită zi din viața lor, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar bărbatul nici că va putea să uite vreodată data de 18 iunie 2022, căci jumătatea lui s-a stins din viață. Cei doi aveau împreună un băiețel de opt luni pe care artistul îl va crește acum singur.

În acest sens, pentru a împărtăși tragedia cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, fostul concurent de la X Factor i-a dedicat câteva rânduri regretatei sale logodnice. Din păcate, cei doi nu au reușit să mai ajungă la altar, însă Tom e hotărât să poarte verigheta, pentru a arăta legătura puternica pe care a avut-o cu partenera lui de viață

Ți-am pregătit și: Simon Cowell s-a visat veșnic burlac, dar ea l-a făcut să se răzgândească!

Tom Mann, distrus de durere după decesul logodnicei

Bărbatul este în continuare șocat și nu se poate obișnui cu ideea că logodnica lui a trecut în neființă. Într-o declarație înduioșătoare, Tom i-a promis că o va face mândră și că va avea grijă să îl crească pe fiul său așa cum și-ar fi dorit Dani.

„Nu îmi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani, prietena mea cea mi bună, tot ce aveam și chiar mai mult, iubirea vieții mele, a murit în zorii zile de sâmbătă, 18 iunie. Ziua care ar fi trebuit să fie cea mai fericită din viețile noastre s-a încheiat cu durere ireversibilă. Simt că am plâns un ocean.

Nu rata nici: Wow. Cât de mult s-a transformat fiica lui Liviu Dragnea după căsătoria cu Alex Mațaev

Nu am mai ajuns la altar și nici nu am avut ocazia să ne spunem jurămintele, sau să dansăm dansul mirilor, dar știu că tu ai fost toată lumea mea și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle. O să port verigheta pe care ar fi trebuit să o port mereu, ca un simbol al iubirii necondiționate pe care ți-o port”, a scris artistul, pe rețelele de socializare. 

„Trebuie să mă adun pentru băiețelul nostru”

„Sunt complet sfâșiat și încerc să procesez ce s-a întâmplat și sincer nu știu ce să fac de acum, dar știu că trebuie să fiu puternic, să mă adun pentru băiețelul nostru. Nu mă voi compara cu tine ca părinte, dar promit să fac tot ce pot ca să-l cresc pe Bowie așa cum ne-am dorit mereu. Îți promit că va ști cât de minunată a fost mama lui. Îți promit că te voi face mândră.

Cea mai frumoasă persoană și ca suflet, dar și ca aspect. Un suflet incredibi. Am pierdut o persoană atât de specială și sunt sigur că vom vedea o revărsare de dragoste abundentă care să reflecte asta. Voi încerca să-mi găsesc liniștea în comentariile și mesajele voastre, dar acum sunt în doliu și voi continua să fiu pentru foarte, foarte mult timp.

Draga mea Dani, cea mai strălucitoare lumină în orice încăpere, lumea mea nu mai are nimic în afară de întuneric fără tine. O să îmi lipsești pentru totdeauna”, a mai transmis Tom Mann.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net