Ce fată frumoasă au Catherine Zeta și Michael Douglas! Iată cu cine seamănă

Sunt cei mai fericiți părinți! Catherine Zeta Jones (53 de ani) și Michael Douglas (78 de ani) au sărbătorit-o recent pe fiica lor, Cary, care a împlinit 20 de ani săptămâna trecută, pe 20 aprilie. Ambii actori i-au transmis public mesaje de felicitare.

Michael Douglas și Catherine Zeta sunt foarte mândri de fata lor (Foto: GettyImages)
Michael Douglas și Catherine Zeta sunt foarte mândri de fata lor (Foto: GettyImages)

Catherine Zeta Jones, mesaj emoționant pentru Cary Douglas

„În urmă cu 20 de ani am strâns-o în brațe pentru prima oară pe Cary! De atunci, nu a fost un moment pe care să nu îl prețuiesc alături de frumoasa mea domnișoară”, a scris Catherine Zeta, care are o avere de 150 milioane de dolari, pe pagina sa de Instagram. Și Michael Douglas s-a emoționat la gândul că fiica lui nu mai este un copil: „De acum nu mai ești o adolescentă! Îți doresc un an minunat, draga mea!”

Cary a împlinit recent 20 de ani (Foto: Instagram)
Cary a împlinit recent 20 de ani (Foto: Instagram)

Cary Douglas a moștenit frumusețea mamei sale, iar fanii ei au observat că pe zi ce trece seamănă din ce în ce mai mult cu celebra actriță de la Hollywood. Michael Douglas și Catherine Zeta Jones mai au împreună un băiat, pe Dylan (22 de ani).

Datorită faptului că părinții ei și-au dorit să o țină departe de nebunia Hollywoodului și de privirile indiscrete ale presei, Cary și-a petrecut primii ani din viață în insula însorită Bermude, unde părinții ei dețin o vilă luxoasă. Ulterior, familia Zeta-Douglas s-a mutat în Manhattan, New York, unde tânăra a ajuns să experimenteze viața în lumina reflectoarelor. 

Pășind pe urmele părinților ei, Cary a participat la diferite proiecte de actorie la școală, cum ar fi musicalul „Spring Awakening” și piesa de teatru „Once on This Island”. Cary încă nu și-a ales o carieră, însă este interesată de medicină, actorie și de modă, iar Catherine Zeta Jones și Michael Douglas o susțin în orice alege, pentru că vor să o vadă fericită. 

În septembrie 2017, Cary Zeta Douglas și-a făcut debutul în modeling, prezentând pe podium pentru colecția brandului Michael Kors în timpul Săptămânii Modei de la New York. În plus, a colaborat și cu alte mărci de lux populare, precum Versace și Chanel.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net