Cele mai mari zvonuri despre sănătatea vedetelor care s-au dovedit a fi adevărate

De-a lungul timpului, presa străină a lansat mai multe zvonuri despre starea de sănătate a celebrităților de peste hotare. Multe dintre ele s-au dovedit a fi adevărate, iar printre cei care au fost diagnosticați cu boli grave se numără Kate Middleton, Celine Dion sau Jamie Foxx.

Kate Middleton / Foto: Getty Images
Kate Middleton / Foto: Getty Images

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton a fost internată în spital la începutul anului 2024, când s-a speculat că aceasta ar suferi de cancer. Ulterior, diagnosticul s-a dovedit a fi adevărat, întrucât Prințesa de Wales a confirmat faptul că se luptă cu boala cruntă.

„În ianuarie, am fost supus unei intervenții chirurgicale majore pe abdomen la Londra și la acea vreme se credea că starea mea este necanceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat că a fost prezent cancerul. Prin urmare, echipa mea medicală a sfătuit că ar trebui să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acelui tratament”, scria Kate Middleton pe rețelele de socializare, în primăvara acestui an.

Celine Dion: „Nu există niciun tratament”

Despre drama artistei Celine Dion au început să se lanseze diverse zvonuri în 2019, când mulți spuneau că aceasta ar putea avea o tulburare de alimentație. Ea a infirmat toate speculațiile spunând că se simte bine, însă în 2021 s-a zvonit din nou cum că starea ei de sănătate nu ar fi în regulă, din cauza unor concerte pe care le-a amânat. În 2022, cântăreața avea să confirme că se confruntă cu probleme grave de sănătate.

„M-am confruntat cu probleme cu sănătatea mea de mult timp și mi-a fost foarte greu să înfrunt aceste provocări și să vorbesc despre tot ce am. Am trecut recent, am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică foarte rară numită „sindromul persoanei rigide”. Afectând doar una din un milion de persoane, poate provoca simptome precum spasme musculare, rigiditate, durere și rigiditate. Deși există tratamente pentru a atenua disconfortul, nu există nici un tratament”, a mărturisit Celine Dion pe rețelele de socializare.

Jamie Foxx: „Am trecut prin ceva prin care credeam că nu voi trece niciodată”

Actorul Jamie Foxx a provocat un adevărat șoc în rândul celor de la Hollywood, când s-a îmbolnăvit pe platoul de filmare al producției americane „Back în Action”. Imediat, fiica acestuia a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare.

„Am vrut să împărtășim că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicație medicală. Din fericire, datorită acțiunii rapide și a îngrijirii mari, el este deja pe cale de recuperare" , scria Corinne, fiica lui Jamie Foxx.

La un moment dat, presa străină a speculat că actorul ar fi fost „parțial paralizat și orb”, după ce s-a vaccinat împotriva virusului Covid. Starul a dezmințit complet această afirmație, spunând că, de fapt, a avut o durere de cap.

Ulterior, Jamie Foxx s-a întors pe platourile de filmare și a mărturisit că a trecut prin momente cumplite, iar starea sa de sănătate a fost destul de gravă.

„Foxx s-a întors de atunci pe platourile filmului pe care îl filma cu Cameron Diaz. Ulterior, el a lansat o declarație pe Instagram pentru a explica situația. „Nici nu pot să încep să vă spun cât de departe m-a dus și cum m-a adus înapoi. Am trecut prin ceva prin care credeam că nu voi trece niciodată” mărturisea el, potrivit NBC News.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
Banner Natalia Guberna png
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
sorin bontea instagram jpg
Banner Irinel Columbeanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net