Surpriză de proporții! Celine Dion, artista care suferă de o boală cumplită, ar urma să cânte la deschiderea Jocurilor Olimpice

Ultima actualizare:

Cu numai trei zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice, faimoasa cântăreață Céline Dion se află la Paris. Se pare că artista va urma să cânte la ceremonia de deschidere, iar alături de ea, ar mai urca pe scenă și alți artiști importanți.

Céline Dion este așteptată la deschiderea Jocurilor Olimpice / foto: Shutterstock
Céline Dion este așteptată la deschiderea Jocurilor Olimpice / foto: Shutterstock

Luni, la ora 16:32, faimoasa cântăreață Céline Dion a decolat de la Las Vegas, unde locuiește. Ea s-a aflat la bordul unui Bombardier BD-700, avion închiriat de către VistaJet, o companie aeriană cu care faimoasa artistă călătorește adesea, potrivit informațiilor de la adevarul.ro.

Se pare că Céline Dion ar fi acum cazată la hotelul de cinci stele Royal Monceau, din arondismentul 8 al Parisului. Mai mult decât atât, cântăreața urmează să facă și o probă la Dior, pentru ceremonia de deschidere.

De câteva luni de zile circulă zvonul cum că Céline Dion ar urma să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, însă acesta nu a fost confirmat oficial, până la acest moment. Se pare că artista ar urma să interpreteze melodia L'Hymne à l'amour”, de Édith Piaf.

Céline Dion se află la Paris înainte de Jocurile Olimpice

Un lucru important care trebuie menționat este faptul că prestațiile artiștilor urmează să fie înregistrate, de teama unei probleme tehnice, ori a unei defecțiuni. Amélie Oudéa-Castéra, ministrul Sporturilor, nu a dorit nici să confirme, dar nici să infirme faptul că faimoasa cântăreață Céline Dion ar urma să cânte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din acest an. „Nu am de gând să spun da sau nu”, a declarat Amélie Oudéa-Castéra.

Alături de Céline Dion mai mulți artiști importanți ar urma să cânte cu această ocazie specială, cum ar fi Aya Nakamura. Cu toate acestea, singurul nume care a fost confirmat oficial până la acest moment este cel al lui Marc Cerrone.

Din păcate, Céline Dion suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică care îi afectează vocea. Din cauza acestei probleme de sănătate, artista a fost nevoită să se retragă de pe scenă, iar ultima dată când a concertat a fost în anul 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net