Actorul Jamie Foxx, mesaj controversat pe Instagram! A fost acuzat de antisemitism

Ultima actualizare:

Jamie Foxx, pe numele real Eric Marlon Bishop, un actor și muzician american a provocat o adevărată isterie pe rețelele sociale după ce a publicat un mesaj. Actorul, care este deținătorul unui Premiu Oscar pentru rolul Ray Charles, și-a atras disprețul comunității evreiești din toată lumea care l-a acuzat de antisemitism, scrie CNN.

Actorul Jamie Foxx. Foto: Instagram
Actorul Jamie Foxx. Foto: Instagram

Mesajul care i-a inflamat pe evrei

Jamie Foxx a postat un mesaj în care vorbea despre Isus şi avea haştagurile prieten prefăcut şi iubire falsă. Internauții au reacționat imediat, iar pagina actorului s-a umplut de critici. Mesajul a supărat cel mai rău comunitatea evreiască.

Mesajul lui Foxx se referea la o postare anterioară, care nu se mai găsește pe feedul său, în care scria: „L-au ucis pe acest tip pe nume Iisus... Ce crezi că îți vor face ei ???!” și a încheiat postarea cu hashtag-urile #fakefriends și #fakelove.

Criticii postării au interpretat „ei” ca fiind poporul evreu, iar din punct de vedere istoric, antisemitismul a fost legat de credința că evreii sunt responsabili pentru moartea lui Isus.

Jamie Foxx susține că e o neînțelegere

Actorul a rev enit asupra mesaului său, uluit de reacția internauților. El a susținit că totul este doar o neânțelegere. Și a explicat.

Într-o nouă postare, distribuită sâmbătă pe pagina sa de Instagram a scris:

Vreau să-mi cer scuze comunității evreiești și tuturor celor care au fost jigniți de postarea mea. Acum știu că alegerea cuvintelor mele a provocat jignire și îmi pare rău. Aceasta nu a fost niciodată intenția mea”, începe mesajul lui Foxx.

Jamie Foxx a explicat acum că postarea era despre un amic care l-a dezamăgit şi nu avea nicio legătură cu religia.

„Pentru a clarifica, am fost trădat de un prieten fals și la asta am vrut să spun cu „ei” nu mai mult. Am doar dragoste în inima mea pentru toată lumea. Iubesc și susțin comunitatea evreiască. Scuzele mele cele mai profunde pentru oricine a fost jignit”, a continuat actorul.

Postările vin după ce Foxx a experimentat o „complicație medicală” încă nedezvăluită care l-a dus la spital în primăvara trecută, mai scrie CNN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net