Cele mai sexy dive de la Coachella! Shakira a purtat o rochie provocatoare, pe scenă

S-a dat startul la distracție, în Empire Polo CluB din Indio, California. A fost primul weekend al Festivalului Coachella, iar divele sexy au făcut furori atât pe scenă, cât și ca spectatoare. La acest eveniment iau parte vedete din toată lumea, fiind unul dintre cele mai populare festivaluri la nivel mondial.

Shakira într-o rochie tricotată de culoare galbenă și roșie, la Coachella 2024
Shakira a purtat o rochie tricotată (Foto: Instagram)

Shakira, apariție surpirăz pe scena de la Coachella

Shakira (47 de ani) le-a făcut fanilor o surpriză, atunci când a urcat pe scenă la celebrul festival din deșertul californian. Shakira a venit la festival invitată de bunul ei prieten, producătorul şi DJ-ul argentinian Bizarrap.

Shakira a apărut în mod dramatic pe scenă, în timp ce fundalul s-a luminat cu anunțul „Shakira, Las Mujeres Ya No Lloran World Tour”. Emoționată, ea a spus mulțimii: „În sfârșit, plecăm în turneu. Începând de aici, luna noiembrie în acest oraș, abia aștept. Nu am putut cere mai mult.” Artista latino a fost îmbrăcată într-o rochie tricotată și scurtă, care i-a scos în evidență picioarele tonifiate.

Următorul ei turneu poartă numele celui de-al 12-lea album al ei de studio, „Las Mujeres Ya No Lloran”, primul ei album după șapte ani de pauză. Albumul, care a fost lansat luna trecută, explorează subiecte precum vindecarea după o relație eșuată, bazându-se pe propriile experiențe, inclusiv despărțirea ei de fostul partener de viață, Gerard Pique.

La rândul său, cântăreața Chloe Bailey (25 de ani) a făcut furori pe scenă! Ea a optat pentru un compleu tricotat de culoare mov deschis, care i-a venit ca turnat pe formele voluptoase. Artista a cântat o serie de hituri la festivalul Coachella, inclusiv „Body Do” și „FYS”.

Chloe Bailey, într-un compleu mov la Coachella 2024
Chloe Bailey a optat pentru un compleu mov (Foto: Instagram)

Megan Fox, super sexy la festival

Megan Fox, în blugi scurți și cizme peste genunchi la Coachella 2024
Megan Fox a venit îmbrăcată în blugi scurți (Foto: GettyImages)

Megan Fox (37 de ani) a întors toate privirile datorită culorii sale albastre de păr. Superba actriță s-a îmbrăcat în blugi scurți, un maiou alb, geacă de piele neagra si cizme peste genunchi cu botul decupat.

Modelul Alessandra Ambrosio (43 de ani) a făcut senzație într-o ținută provocatoare, formată dintr-o rochie albă închisă doar în zona sânilor și o pereche de pantaloni negri, extrem de scurți.

Alessandra Ambrosio a purtat o ținută alb-negru la Coachella 2024
Alessandra Ambrosio a purtat o ținută alb-negru (Foto: Instagram)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net