Céline Dion vrea să cânte din nou! Ce surpriză le pregătește fanilor

Ultima actualizare:

Céline Dion (56 de ani) a declarat că plănuiește să cânte pentru ultima oară în cadrul unui film-concert special. Artista, care suferă de sindromul persoanei rigide, își dorește ca fanii să o audă din nou cântând.

Céline Dion într-o rochie bleu, pe covorul roșu
Céline Dion își dorește să se întoarcă pe scenă (Foto: Shutterstock)

„De peste șase luni lucrează cu antrenori vocali și specialiști. Vrea să lanseze un film-concert în care să cânte cele mai mari hituri ale ei.”, a dezvăluit o sursă apropiată de vedetă, citată de tabloidul Daily Mail. Céline, care deține o avere de 800 de milioane de dolari, a cântat ultima oară în 2019, înainte de a anunța că suferă de boala rară.

Dion și-a anulat concertele rămase din turneul său mondial Courage de anul trecut, ca urmare a problemelor sale de sănătate - pe care le documentează în noul documentar „I Am: Céline Dion”.

Céline Dion: „Sper că vom găsi un miracol”

Recent, ea a declarat că nu știe dacă va mai ajunge vreodată pe scenă: „Nu pot să răspund la întrebarea asta pentru că de patru ani îmi spun că nu mă întorc, că sunt gata, că nu sunt pregătită. Așa cum stau lucrurile, nu pot să stau aici și să-ți spun: «Da, în patru luni revin pe scenă». — Chiar nu știu! corpul meu îmi va spune. Pe de altă parte, nu vreau doar să stau și să aștept aștept”.

Diva a explicat că urmează diferite terapii pentru a trata boala care îi afectează mușchii, zilnic. Cu toate acestea, este o boală incurabilă.  pentru revista Vogue din Franța: „Sunt bine, dar e multă muncă. O iau încet în fiecare zi. Nu am învins boala, deoarece este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca prin cercetare științifică, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea. Deci asta sunt eu, acum cu sindromul persoanei rigide”, a declarat Céline Dion în urmă cu câteva luni, pentru Vogue France.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net