FOTO. Celine Dion și-a uimit fanii! Diagnosticată cu o boală gravă, artista a venit la Gala Premiilor Grammy

Surpriză de proporții pentru fanii cântăreței Celine Dion! Deși se zvonea că ar fi murit, artista a apărut în fața reflectoarelor pentru a decerna trofeul pentru cel mai bun album al anului, la gala premiilor Grammy.  

Celine DIon și-a uimit fanii / foto: AFP
Celine DIon și-a uimit fanii / foto: AFP

Din nefericire, artista a fost nevoită să ia o pauză profesională, absența ei datorându-se unei boli rare care a împiedicat-o din a mai urca pe scenă. În martie 2020, Celine Dion a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit, o boală neurologică rară, care nu poate fi vindecată. De atunci, ea nu a mai putut urca pe scenă, spre dezamăgirea fanilor artistei din toată lumea.

Acum, după aproximativ 4 ani de absență, artista a revenit pe scenă cu ocazia galei premiilor Grammy, unde a ținut un discurs emoționant. „Vă mulțumesc! Și eu vă iubesc! Arătați minunat. Când spun că sunt fericită să fiu aici, chiar vorbesc din toată inima.

Cei care au fost destul de binecuvântați să fie aici, la premiile Grammy, nu trebuie niciodată să uite imensa bucurie și iubire pe care muzica o aduce în viața noastră și a oamenilor din toată lumea!”, a spus faimoasa cântăreață.

Celine Dion a revenit în fața luminii reflectoarelor

În cursul anului trecut, fanii artistei au trecut printr-un șoc teribil atunci când în mediul online a început să circule zvonul cum că Celine Dion ar fi murit. De fapt, ar fi existat chiar două versiuni diferite ale acestui zvon îngrijorător. În timp ce unii oameni spuneau că Celine Dion ar fi murit în urma prăbușirii avionului în care se afla, o altă versiune a zvonului spunea că artista ar fi pierit în urma unui accident de mașină.

Cu toate acestea, fanii cântăreței au răsuflat rășurați după ce s-a aflat că aceste zvonuri nu sunt adevărate. Iar acum, după aproximativ 4 ani de pauză forțată din cauza sănătății, Celine Dion a revenit în fața publicului de la gala premiilor Grammy. De asemenea, artista urmează să lanseze un documentar despre viața sa, în care va vorbi despre boala de care suferă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net