Chris Noth, concediat din filmul "And Just Like That" în urma acuzațiilor de agresiune sexuală

Chris Noth, care îl interpretează pe John James „Mr Big” Preston în serialul de succes Sex and The City, a fost acuzat de agresiune sexuală de către patru femei diferite în decembrie,  iar consecințele faptelor sale încep să se vadă. 

Chris Noth a fost înlăturat din pelicula And Just Like That
Chris Noth a fost înlăturat din pelicula And Just Like That

Chris Noth a fost eliminat din finalul sezonului And Just Like That, pe fondul acuzațiilor de agresiune sexuală care au ieșit la lumină la finalul anului 2021. 

Bărbatul de 67 de ani și-a reluat rolul lui John James „Mr Big” Preston în drama de comedie HBO, alături de alte staruri originale din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis. Însă acuzațiile care i-au fost aduse i-au determinat pe producătorii pelicului să îl concedieze imediat. 

Personajul său a fost omorât în ​​primul episod din And Just Like That, șocând telespectatorii care l-au văzut pe Big murind dramatic după ce a suferit un atac de cord în timp ce mergea pe o bicicletă de exerciții fizice. 

Patru femei l-au acuzat pe Chris Noth de agresiune sexuală 

Patru femei l-au acuzat pe actorul Chris Noth de agresiune sexuală, însă actorul a negat cu vehemență cele întâmplate și a susținut că totul a fost consensual. 

"Acuzaţiile formulate împotriva mea de persoane pe care le-am întâlnit acum ani, dacă nu de zeci de ani, sunt categoric false", a reacţionat într-un comunicat transmis AFP actorul în vârstă de 67 de ani. "Relaţiile au fost consensuale", insistă el.

"'Nu' înseamnă întotdeauna 'nu' - aceasta este o limită pe care nu am depăşit-o", a declarat Chris Noth. "Este greu să nu te întrebi când apar aceste poveşti. Nu ştiu exact de ce ies la suprafaţă acum, dar ştiu asta: nu le-am agresat pe aceste femei", conchide actorul.

Chris Noth neagă acuzațiile

Noth, care a apărut şi în continuarea serialului „Sex and the City”, „And Just Like That”, a negat acuzaţiile făcute de primele două femei, numindu-le „categoric false”. El a spus că întâlnirile cu cele două şi relaţiile dintre ei au fost consimţite.

Femeile, care nu şi-au dezvăluit identitatea, nu se cunoşteau şi au contactat THR separat. La finalul lunii decembrie, A3 Artists Agency a anunţat că nu îl va mai reprezenta pe actor, ca urmare a acuzaţiilor de agresiune sexuală care i-au fost aduse, iar societatea Peloton a renunţat la spoturile în care apărea Noth.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net