Chris Noth, concediat din filmul "And Just Like That" ├«n urma acuza╚Ťiilor de agresiune sexual─â

6 ianuarie 2022

Chris Noth, care ├«l interpreteaz─â pe John James ÔÇ×Mr BigÔÇŁ Preston ├«n serialul de succes Sex and The City, a fost acuzat de agresiune sexual─â de c─âtre patru femei diferite ├«n decembrie,  iar consecin╚Ťele faptelor sale ├«ncep s─â se vad─â. 

image png
Chris Noth a fost înlăturat din pelicula And Just Like That

Chris Noth a fost eliminat din finalul sezonului And Just Like That, pe fondul acuza╚Ťiilor de agresiune sexual─â care au ie╚Öit la lumin─â la finalul anului 2021. 

B─ârbatul de 67 de ani ╚Öi-a reluat rolul lui John James ÔÇ×Mr BigÔÇŁ Preston ├«n drama de comedie HBO, al─âturi de alte staruri originale din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ╚Öi Kristin Davis. ├Äns─â acuza╚Ťiile care i-au fost aduse i-au determinat pe produc─âtorii pelicului s─â ├«l concedieze imediat. 

Personajul s─âu a fost omor├ót ├«n ÔÇőÔÇőprimul episod din And Just Like That, ╚Öoc├ónd telespectatorii care l-au v─âzut pe Big murind dramatic dup─â ce a suferit un atac de cord ├«n timp ce mergea pe o biciclet─â de exerci╚Ťii fizice. 

Patru femei l-au acuzat pe Chris Noth de agresiune sexual─â 

Patru femei l-au acuzat pe actorul Chris Noth de agresiune sexual─â, ├«ns─â actorul a negat cu vehemen╚Ť─â cele ├«nt├ómplate ╚Öi a sus╚Ťinut c─â totul a fost consensual. 

"Acuza┼úiile formulate ├«mpotriva mea de persoane pe care le-am ├«nt├ólnit acum ani, dac─â nu de zeci de ani, sunt categoric false", a reac┼úionat ├«ntr-un comunicat transmis AFP actorul ├«n v├órst─â de 67 de ani. "Rela┼úiile au fost consensuale", insist─â el.

"'Nu' ├«nseamn─â ├«ntotdeauna 'nu' - aceasta este o limit─â pe care nu am dep─â┼čit-o", a declarat Chris Noth. "Este greu s─â nu te ├«ntrebi c├ónd apar aceste pove┼čti. Nu ┼čtiu exact de ce ies la suprafa┼ú─â acum, dar ┼čtiu asta: nu le-am agresat pe aceste femei", conchide actorul.

Chris Noth neag─â acuza╚Ťiile

Noth, care a ap─ârut ┼či ├«n continuarea serialului ÔÇ×Sex and the CityÔÇŁ, ÔÇ×And Just Like ThatÔÇŁ, a negat acuza┼úiile f─âcute de primele dou─â femei, numindu-le ÔÇ×categoric falseÔÇŁ. El a spus c─â ├«nt├ólnirile cu cele dou─â ┼či rela┼úiile dintre ei au fost consim┼úite.

Femeile, care nu ┼či-au dezv─âluit identitatea, nu se cuno┼čteau ┼či au contactat THR separat. La finalul lunii decembrie, A3 Artists Agency a anun┼úat c─â nu ├«l va mai reprezenta pe actor, ca urmare a acuza┼úiilor de agresiune sexual─â care i-au fost aduse, iar societatea Peloton a renun┼úat la spoturile ├«n care ap─ârea Noth.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg