O cântăreață, a patra victimă a lui Mr. Big? "M-a sărutat cu forța și mi-a atins sânii"

Ultima actualizare:

Cântăreaţa country-pop Lisa Gentile este a patra femeie care îl acuză pe Chris Noth de agresiune sexuală. Ea a declarat că interpretul lui Mr. Big din „Sex and the City” a ameninţat-o că îi va distruge cariera dacă va vorbi vreodată despre cele întâmplate în 2002, relatează The Guardian, citat de News.ro.

Chris Noth. Foto GettyImages
Chris Noth. Foto GettyImages

Gentile a făcut dezvăluirea într-o conferinţă de presă, joi, la câteva zile după ce actorul a fost concediat din serialul „The Equalizer” (CBS) și renegat de colegele din "Sex & The City". Ea a povestit că Noth a sărutat-o cu forţa, pe când se aflau în apartamentul ei din New York, după ce se cunoscuseră în restaurantul Da Marino din Manhattan, unde o altă femeie a spus că a fost agresată de actor.

A sărutat-o cu forța și i-a atins sânii

Lisa Gentile a spus că l-a cunoscut pe Noth în 1998, când amândoi frecventau localul. Într-o seară din 2002, el a condus-o acasă cu maşina şi a cerut să îi vadă apartamentul. Acolo, el a sărutat-o cu forţa şi i-a atins sânii. Ziua următoare, a spus Gentile, actorul a sunat-o şi a ameninţat-o că dacă spune cuiva ce s-a întâmplat „îmi va distruge cariera”.

Înainte de conferinţa lui Gentile, două femei au declarat sub anonimat pentru The Hollywood Reporter într-un articol publicat săptămâna trecută că Noth le-a agresat în 2004, respectiv 2015. La scurt timp, o a treia femeie a declarat pentru The Daily Beast că a fost agresată sexual de el în 2010.

Lisa Gentile. Foto: Instagram
Lisa Gentile. Foto: Instagram

Chris Noth neagă acuzațiile

Noth, care a apărut şi în continuarea serialului „Sex and the City”, „And Just Like That”, a negat acuzaţiile făcute de primele două femei, numindu-le „categoric false”. El a spus că întâlnirile cu cele două şi relaţiile dintre ei au fost consimţite. Femeile, care nu şi-au dezvăluit identitatea, nu se cunoşteau şi au contactat THR separat. La finalul săptămânii trecute, A3 Artists Agency a anunţat că nu îl va mai reprezenta pe actor, ca urmare a acuzaţiilor de agresiune sexuală care i-au fost aduse, iar societatea Peloton a renunţat la spoturile în care apărea Noth.

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg