Chrissy Teigen e însărcinată, la doi ani după ce i-a murit bebelușul! „Până acum, totul e perfect”

Chrissy Teigen a anunțat că e însărcinată cu artistul John Legend, la doi ani după ce fiul lor, Jack, a trecut în neființă. Modelul spune că, până acum, sarcina merge conform planului, iar anunțul a fost făcut pe contul său de Instagram, după o lungă perioadă de timp în care a evitat să împărtășescă marile vești cu întreaga lume.

Chrissy Teigen a anunțat că urmează să aducă pe lume un copil „minune”, alături de partenerul ei, John Legend, cu care mai are doi copii. Modelul american, în vârstă de 36 de ani, a făcut anunțul în cursul zilei de miercuri, pe Instagram, iar vestea a surprins, mai ales că în urmă cu doi ani și-au pierdut, din păcate, băiețelul, pe nume Jack.

Vezi și: Chrissy Teigen şi-a modificat faţa cu ajutorul operaţiilor. Soţia lui John Legend este acum de nerecunoscut

Mai mult, în dreptul descrierii amănunțite despre sarcină, dar și despre starea ei de spirit, Chrissy Teigen a postat și o serie de imagini cu burtica ei de gravidă, în timp ce povestea „bucuria” care s-a abătut asupra familiei sale, după ce au avut inimile sfâșiate de decesul micuțului Jack. Vedeta a vorbit deschis chiar și despre starea sa de sănătate, la fertilitate și la primele luni de sarcină.

Chrissy Teigen, primele de declarații după ce a anunțat că e însărcinată.

„Ultimii câțiva ani au fost un amalgam de emoții, dar bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile. Un miliard de injecții mai târziu (făcute în picior în ultima vreme, după cum puteți observa), avem încă un copil pe drum. La fiecare control îmi spuneam că, ok, dacă este sănătos, voi face anunțul.

Nu rata nici:  Chrissy Teigen nu a mai pus gura pe alcool de 100 de zile. Motivul incredibil pentru care a făcut acest pas!

Apoi răsuflam ușurată după ce auzeam bătăile inimii și decideam că am emoții prea mari, încă Nu cred că voi ieși vreodată de la o programare cu mai mult entuziasm decât emoții, dar până acum totul este perfect și mă simt plină de speranță și extraordinar. Ok, a fost foarte greu să țin secretul ascuns atât de mult timp”, a scris Chrissy Teigen, pe rețelele de socializare.

Chrissy Teigen și John Legend au anunțat, în anul 2020, că fiul lor, Jack, s-a stins din viață la 20 de săptămâni de sarcină. Postarea a fost de-a dreptul sfâșietoare, mai ales că viitoarea mămică se confrunta cu o serie de probleme de sănătate. Fix înainte să sufere avortul spontan ea a fost internată cu hemoragie, iar medicii au diagnosticat-o cu abrupția parțială placentară. Ea și John Legend au doi copii, o fiică, Luna, și un băiat pe nume Miles.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
daniela crudu raliu arges jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg