Cine este Hannah Waddingham, gazda Eurovision 2023. Actrița are multe talente și a jucat în Game of Thrones

Ultima actualizare:

Hannah Waddingham, gazda Eurovision 2023, a devenit, recent, una dintre cele mai căutate personalități pe internet. Click! îți spune câteva lucruri mai puțin cunoscute despre artista britanică.

 Hannah Waddingham a fost gazda Eurovision 2023 / foto: arhivă personală
Hannah Waddingham a fost gazda Eurovision 2023 / foto: arhivă personală

Hannah Waddingham a fost gazda Eurovision 2023, alături de Alesha Dixon, Graham Norton și Julia Sanina. Ea este cunoscută mai ales pentru rolul intepretat în celebra dramă „Games of Thrones” și are o carieră impresionantă în teatru.

Anul trecut, Hannah Waddingham, a câștigat premiul Primetime Emmy rolul din Ted Lasso. Dar și premiul „Critics Choice Television Award” pentru cea mai bună actriță în rol secundar, într-un serial de comedie în anii 2021 și 2022.

În 2023, Hannah Waddingham a fost gazda premiilor Oliver, potrivit WalesOnline. „Există ceva cu adevărat special la Eurovision, motiv pentru care sunt un fan înrăit de ani de zile, de la camaraderia tuturor spectacolelor din culise, până la scara epică a spectacolului”, a afirmat actrița, înainte de a urca pe scena Eurovision 2023.

Hannah Waddingham, o artistă multilateral dezvoltată

O artistă cu multe talente, Hannah s-a născut la Londra și a urmat școala privată de fete Streatham și liceul Clapham. Apoi și-a continuat studiile la „Academia de Arte Vii și Înregistrate”, iar după absolvire a vrut să devină actriță. Hannah Waddingham a lansat single-ul „Our Kind of Love”, ce a fost scris de Andrew Lloyd Webber pentru musicalul „The Beautiful Game”, după care a apărut într-o producție Space Family Robinson.

Chiar dacă Septa Unella, personajul ei din „Game of Thrones” a avut doar câteva replici, Hannah Waddingham se bucură de un succes colosal în industria filmului. Anul trecut, actrița a jucat în „Hocus Pocus 2”, iar în curând va apărea în „Garfield”, „The Fall Guy” și în „Mission Imposbible– Dead Reckoning: Part Two. Waddingham”.

Artista, lăudată în presă

Și, așa cum era de așteptat, prezența ei pe scena Eurovision a extaziat pe toată lumea. „Hannah Waddingham este la nivelul Petra Mede în ceea ce privește găzduirea Eurovision. Absolut senzațional”, a scris Scott Bryan, de la The Guardian, pe Twitter, potrivit viva. 

„Cine a angajat-o pe Hannah Waddingham pentru Eurovision ar trebui probabil să fie numit director general al BBC”, a spus altcineva. „Doar un mic-micuț mesaj pentru toți locuitorii din Europa: un vot pentru Marea Britanie sâmbătă este un vot pentru ca Hannah Waddingham să fie din nou gazdă anul viitor”. Un altul a scris pe Twitter: „Un început strălucit pentru Eurovision, dar Hannah Waddingham a fost cea care a furat spectacolul!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net