Confesiunile unor bărbați celebri care și-au înșelat partenerele de viață: „Pot să mă bat cu pumnul în piept...”

Infidelitatea, motivul principal pentru care majoritatea cuplurilor își găsesc finalul, a atins o coardă sensibilă în rândul bărbaților care și-au trădat partenera de viață. 3 celebrități de la Hollywood au mărturisit experiența de care au avut parte și sentimentele pe care le-au avut pentru amantele lor. 

Bărbat infidel / foto: Pixabay
Bărbat infidel / foto: Pixabay

Jay Z: „Te vei închide emoțional” 

Printre starurile de la Hollywood se numără si Jay Z, care a mărturisit că i-a fost infidel soției sale, Beyonce. 

Așa că intri în modul de supraviețuire, iar când intri în modul de supraviețuire, ce se întâmplă? Îți închizi toate emoțiile. Deci, chiar și cu femeile, te vei închide emoțional, astfel încât nu te poți conecta ... În cazul meu, indiferent cum ar fi, este profund. Și apoi se întâmplă toate lucrurile de acolo: infidelitatea”.

Tristan Thompson: „Îmi pare incredibil de rău!”

Tristan i-a fost infidel lui Khloe, pe care a înșelat-o cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele. Acum că paternitatea a fost stabilită, aștept cu nerăbdare să ne creștem fiul pe cale amiabilă. Îmi cer sincer scuze tuturor celor pe care i-am rănit sau dezamăgit de-a lungul acestei încercări, atât în public, cât și în privat.

Khloe, nu meriți asta. Nu meriți durerea de cap și umilința pe care ți le-am provocat. Nu meriți modul în care te-am tratat de-a lungul anilor. Acțiunile mele cu siguranță nu s-au aliniat cu modul în care te văd. Am cel mai mare respect pentru tine. Indiferent de ceea ce crezi tu. Încă o dată, îmi pare incredibil de rău”.

Infidelitatea l-a marcat și pe actorul Arnold Schwarzenegger

Anul 2011 culmina cu un scandal în lumea celebrităților: Arnold și-a înșelat soția, pe Maria Shiver, cu fosta menajeră a familiei, Mildred Baena. „Terminatorul” mărturisea că această greșeală l-a făcut să se gândească la traumele care pot apărea în rândul copiilor. 

„Te gândești la asta din când în când, iar eu pot să mă bat cu pumnul în piept cât de mult vreau, dar asta nu va schimba situația. Așadar, cheia este: cum mergi mai departe? Cum poți avea o relație bună cu copiii tăi?”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
ana Blandiana 1990 jpg
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net