Alina Laufer, adevărul despre infidelitate în relația de cuplu: „Fac bagajele, iau copiii, plec și nu mă mai găsește niciodată!”

Alina și Ilan Laufer trăiesc de ani de zile o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de familia pe care o au împreună, îndeosebi după ce i-a adus pe lume pe gemenii Nathaniel și Davina. Cu toate că relația lor merge ca pe roate, fosta soție a lui Jorge a vorbit despre lucrurile pe care nu le-a accepta niciodată în cuplu, printre care infidelitatea. Ce a avut de spus în acest sens. 

Alina Laufer / foto: arhiva Click!
Alina Laufer / foto: arhiva Click!

Atunci când vine vorba de infidelitate - unul dintre principalele motive pentru care relațiile ajung la final - unii aleg să ierte, iar alții nici nu mai stau la discuții. Cum ar reacționa însă Alina Laufer, la aflarea unei vești asemănătoare. 

Alina Laufer: „Adevărul nu am de unde să îl știu”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Alina Laufer mărturisește că nu știe cum ar reacționa dacă partenerul ar înșela-o, dar are deja o variantă oficială la care ar apela. Ilan Laufer a fost deja avertizat că dacă va călca strâmb, ea va lua copiii și vor pleca. 

„Nu am zis nu total la înșelat pentru că nu știi în ce situație te prinde, în ce situație este! Chiar nu știu și nici nu vreau să mă confrunt cu această problemă! Nu vreau să văd cum aș reacționa în momentul respectiv!

Este foarte posibil să îmi fac bagajele și să plec! Dacă îl întrebi pe soțul meu, el așa știe! El știe că o să îmi fac bagajele, iau copiii, plec și nu mă mai găsește niciodată! Aceasta este varianta oficială, dar adevărul nu am de unde să îl știu!”, a spus Alina Laufer, conform Ego.

Ce vicii nu ar accepta niciodată la partenerul ei

Vedeta a mai spus că niciodată nu ar accepta ca persoana de lângă ea să se confrunte cu diverse vicii, fie băutură, consumul de alte substanțe sau jocurile de noroc:

„Cred că dacă aș avea un soț bețiv! Nu aș trece niciodată peste băutură, peste jocuri de noroc, peste substanțe interzise. Aici nu comentez pentru că nu știu! (n.r. peste înșelat dacă ar trece) Nu mi s-a întâmplat. Nici restul nu mi s-au întâmplat, dar știu sigur că nu aș putea să trăiesc cu o persoană dependentă! Asta am știut întotdeauna!”, a mai declarat Alina Laufer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net