Crystal Hefner, văduva „tăticului Playboy”: „Nu l-am iubit niciodată pe Hugh!”

Ultima actualizare:

Dezvăluiri fără perdea! Crystal Hefner (37 de ani) a lansat o nouă carte intitulată „Only Say Good Things: Surviving Playboy And Finding Myself”, despre viața ei alături de fondatorul Playboy, Hugh Hefner, care a murit în 2017, la 91 de ani. Iar cele mai multe dintre lucrurile pe care bomba sexy le-a dezvăluit despre mogul nu au fost foarte măgulitoare.

Crystal Hefner, într-un costum de baie negru, pozată în grădină
Crystal Hefner a lansat o carte despre viața ei (Foto: Facebook)

Crystal Hefner susține că Hugh o controla

Crystal Hefner a recunoscut că nu a fost îndrăgostită de el și că Hefner, care era cu 60 de ani mai bătrân decât ea, nu a fost un soț bun: „Țineam la el, dar nu l-am iubit, nu am fost îndrăgostită!” . N-o lăsa să se îmbrace cum își dorea și îi dicta inclusiv ce culoare de ojă să poarte pe unghii.

Crystal a mai spus că era speriată de perspectiva de a deveni „doamna Hefner”. Când magnatul Playboy i-a propus pentru prima dată să fie soția lui, în 2010, după un an de de relație, ea a spus „Da” , În 2011, înainte să se căsătorească, Playboy a pus-o pe coperta anunțând direct: „Prezentarea doamnei Hefner”. 

Fostul „iepuraș” Playboy, care are o avere de 5 milioane de dolari, s-a căsătorit cu Hefner în 2012, pe când avea 26 de ani, iar el 86. „La acea vreme, credeam că am realizat ceva în viață, pentru că eram favorita lui. Dar de fapt, mă pierdusem pe mine însămi în acest proces”, a spus ea în carte.

Crystal și Hugh Hefner
Crystal și Hugh Hefner s-au căsătorit în 2012 (Foto: GettyImages)

Ea a rămas căsătorită cu Hefner până la moartea acestuia, pe 27 septembrie 2017. El a mai avut două neveste înainte - Kimberley Conrad, din 1989 până în 2010 și Millie Williams din 1949 până în 1959. De asemenea, s-a iubit cu actrița Barbi Benton. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net