Culisele relației lui Brad Pitt cu vecina cântăreață. Ce spun apropiații celor doi

28 ianuarie 2022

Deși admiratorii actorului s-au tot gândit, de-a lungul timpului, cine va fi femeia care îi va lua locul Angelinei Jolie în viața lui Brad Pitt, se pare că starul american nu este încă pregătit să facă acest mare pas.

image
Care este de fapt relația dintre Brad Pitt și cântăreața Lykke Li Foto: Getty

Recent, internetul a vuit pe subiectul unei posibile relații între Brad Pitt și o cântăreață al cărei hit cu siguranță l-ați auzit la un moment dat, fiind extrem de popular, melodia „I Follow Rivers”, care are peste 80,238,200 de vizualizări pe YouTube.

Adevărul din spatele relației lui Brad Pitt cu artista Lykke Li

S-a vehiculat că celebrul actor e gata să se afișeze public cu solista de origine suedeză Lykke Li, care locuiește la câteva case distanță de el, după ce aceștia au fost văzuți tot mai des unul în compania celuilalt.

Ei bine, unele surse țin să îi dezamăgească pe fanii celor doi, care deja au intrat în delir la auzul veștilor. Se pare că Brad și artista, mai tânără cu 23 de ani decât el, ar avea o relație cât se poate de.....platonică. Așadar, nimic de natură amoroasă, iar cei doi ar fi, de fapt, doar prieteni, au dezvăluit surse pentru Eonline.com. 

Ambii locuiesc într-un cartier select din Los Angeles, SUA, și proximitatea ar fi unul dintre motivele pentru care cele două staruri au tot fost văzute împreună în ultima perioadă, se pare.

stanga
dreapta
lykke li1 jpg
lykke li2 jpg
medalion brad pitt 0 jpeg
brad pitt medalion jpeg
baza brad pitt 0 jpeg
brad pitt foto epa dddefe h 55823982 copy jpeg

Mai mult decât atât, a mai fost dezvăluit pentru publicația anterior menționată, că Brad Pitt și Lykke Li ar fi prieteni vechi, care nu s-au mai văzut de foarte mult timp, și abia acum, recent, au reluat relația de amiciție.

Totuși, câte vedete nu s-au dat doar „prieteni” pentru mult timp, după care într-un final au recunoscut că au o legătură de natură amoroasă?! Din dorința unei vieți private, cei doi ar putea susține „de ochii lumii” că sunt doar prieteni. Totuși, cei doi au fost văzuți doar petrecând timp unul în compania celuilalt, fără gesturi tandre, așadar îi credem, pentru moment, pe cuvânt. 

O situație similară a avut loc și în 2019

Lykke Li, pe numele ei real Li Lykke Timotej Zachrisson, nu este prima dintre prietenele starului care a fost prinsă la mijloc de zvonurile unei posibile relații cu el. În 2019, internetul a fost plin de speculații potrivit cărora că Brad Pitt s-ar fi întâlnit în secret cu starul din serialul „Arrested Development” Alia Shawkat, după ce au fost văzuți împreună la o galerie de artă din Los Angeles. Ulterior, acest lucru s-a dovedit în mod similar a fi fals, iar Alia spunea la momentul respectiv că i se pare extrem de ciudată situația în care a fost pusă.

Se pare însă că pe Brad Pitt nu l-au interesat niciodată zvonurile de genul și nici nu prea citește ce se scrie în presă despre el și posibilele lui „iubite”. Tocmai de aceea nu se ferește nici când iese în oraș cu prietenele sale de sex feminin, deși probabil este conștient că vor exista speculații pe marginea subiectului.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
Pensionari din România jpg
crbl  2 (2) jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg