Culisele relației lui Brad Pitt cu vecina cântăreață. Ce spun apropiații celor doi

Deși admiratorii actorului s-au tot gândit, de-a lungul timpului, cine va fi femeia care îi va lua locul Angelinei Jolie în viața lui Brad Pitt, se pare că starul american nu este încă pregătit să facă acest mare pas.

Care este de fapt relația dintre Brad Pitt și cântăreața Lykke Li Foto: Getty
Care este de fapt relația dintre Brad Pitt și cântăreața Lykke Li Foto: Getty

Recent, internetul a vuit pe subiectul unei posibile relații între Brad Pitt și o cântăreață al cărei hit cu siguranță l-ați auzit la un moment dat, fiind extrem de popular, melodia „I Follow Rivers”, care are peste 80,238,200 de vizualizări pe YouTube.

Adevărul din spatele relației lui Brad Pitt cu artista Lykke Li

S-a vehiculat că celebrul actor e gata să se afișeze public cu solista de origine suedeză Lykke Li, care locuiește la câteva case distanță de el, după ce aceștia au fost văzuți tot mai des unul în compania celuilalt.

Ei bine, unele surse țin să îi dezamăgească pe fanii celor doi, care deja au intrat în delir la auzul veștilor. Se pare că Brad și artista, mai tânără cu 23 de ani decât el, ar avea o relație cât se poate de.....platonică. Așadar, nimic de natură amoroasă, iar cei doi ar fi, de fapt, doar prieteni, au dezvăluit surse pentru Eonline.com. 

Ambii locuiesc într-un cartier select din Los Angeles, SUA, și proximitatea ar fi unul dintre motivele pentru care cele două staruri au tot fost văzute împreună în ultima perioadă, se pare.

Mai mult decât atât, a mai fost dezvăluit pentru publicația anterior menționată, că Brad Pitt și Lykke Li ar fi prieteni vechi, care nu s-au mai văzut de foarte mult timp, și abia acum, recent, au reluat relația de amiciție.

Totuși, câte vedete nu s-au dat doar „prieteni” pentru mult timp, după care într-un final au recunoscut că au o legătură de natură amoroasă?! Din dorința unei vieți private, cei doi ar putea susține „de ochii lumii” că sunt doar prieteni. Totuși, cei doi au fost văzuți doar petrecând timp unul în compania celuilalt, fără gesturi tandre, așadar îi credem, pentru moment, pe cuvânt. 

O situație similară a avut loc și în 2019

Lykke Li, pe numele ei real Li Lykke Timotej Zachrisson, nu este prima dintre prietenele starului care a fost prinsă la mijloc de zvonurile unei posibile relații cu el. În 2019, internetul a fost plin de speculații potrivit cărora că Brad Pitt s-ar fi întâlnit în secret cu starul din serialul „Arrested Development” Alia Shawkat, după ce au fost văzuți împreună la o galerie de artă din Los Angeles. Ulterior, acest lucru s-a dovedit în mod similar a fi fals, iar Alia spunea la momentul respectiv că i se pare extrem de ciudată situația în care a fost pusă.

Se pare însă că pe Brad Pitt nu l-au interesat niciodată zvonurile de genul și nici nu prea citește ce se scrie în presă despre el și posibilele lui „iubite”. Tocmai de aceea nu se ferește nici când iese în oraș cu prietenele sale de sex feminin, deși probabil este conștient că vor exista speculații pe marginea subiectului.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net