Cum arată acum Susan Boyle, solista care a devenit milionară după ce a apărut la „Britain’s Got Talent", în 2009


    Cum a fost surprinsă pe stradă Susan BoyleFoto: Profimedia
Cum a fost surprinsă pe stradă Susan BoyleFoto: Profimedia

După ce a uimit o lume întreagă în 2009 cu audiția sa din cadrul concursului „Britain's Got Talent”, Susan Boyle spunea că se simțea copleșită de faima care o năpădise dintr-o dată și pe care nu știa cum să o gestioneze. Nici cu anii care au trecut percepția nu i s-a schimbat, artista stând mai mult în „umbra” reflectoarelor.

Susan Boyle s-a remarcat pentru prima dată la concursul „Britain's Got Talent” pe 15 aprilie 2009, cântând piesa „I Dreamed a Dream”, pe vremea când avea 48 de ani. Susan i-a impresionat atunci pe jurați, însă după ce emisiunea a fost difuzată, prestația sa a avut un impact la nivel mondial. Clipul cu audiția sa a fost văzut de peste 10 milioane de utilizatori și pe platforme precum YouTube.

A pierdut concursul atunci însă, clasându-se pe locul II, fiind învinsă de o trupa de dans Diversity. Totuși, după apariția sa în cadrul competiției, Susan, în vârstă de 59 de ani, a vândut peste 19 milioane de albume în toată lumea, a fost nominalizată de două ori la premiile Grammy şi a fost protagonista unui musical inspirat din viaţa ei. 

Susan a investit cea mai mare parte a banilor obținuți la concurs în muzică, scoțând pe piață 8 albume și, dacă atunci când s-a prezenat în competiție arăta precum o casnică neîngrijită, artista și-a schimbat în timp și aspectul.


    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Aceasta a fost fotografiată recent de paparazzi pe străzile din Glasgow, Scoția, purtând o mască de protecție. În timpul carantinei se pare că aceasta nu și-a mai vopsit părul, ieșind acum la plimbare cu rădăcinile complet albe. Dacă în trecut suferea că oamenii care i-au văzut prestația râdeau de părul ei neîngrijit de atunci sau de modul în care se îmbrăca, se pare că în prezent cântăreața nu mai ține deloc cont de opiniile celorlalți. Vedeta pare că a îmbătrânit, având în vedere și vârsta la care a ajuns, acest lucru fiind accentuat și de părul lăsat alb la rădăcini.

Susan Boyle avut primul iubit la vârsta de 53 de ani

Un alt detaliu din viața artistei care a atras atenția publicului a fost o mărturisire fără perdea în privința vieții sale amoroase. În 2009, acesta declara că nu a fost sărutată niciodată și că a avut primul iubit la vârsta de 53 de ani.

Boyle s-a întâlnit cu un presupus medic american în timp ce se afla în turneu, cei doi fiind cazaţi la acelaşi hotel. În 2014, la cinci ani de când devenise celebră, Susan Boyle a fost diagnosticată cu sindromul Asperger, o formă de autism care se manifestă prin abilităţi scăzute de interacţiune socială şi de comunicare, povestea aceasta pentru The Sun.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
iulia albu si mikaela webp
Mariah Carey jpg
cub mama theo rose carmen harra png
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg