Cum arată cei mai cunoscuți designeri din lume. Jacquemus și Jeremy Scott, de-a dreptul cuceritori! VIDEO

Jacquemus și Jeremy Scott sunt cu siguranță unii dintre cei mai cunoscuți designeri din lume. Cu toate astea, în România nu se știu foarte multe despre ei. Click! îți spune mai multe lucruri despre cei doi creatori de modă!

. Jacquemus și Jeremy Scott sunt doi cunoscuți designeri / foto: Pixabay
. Jacquemus și Jeremy Scott sunt doi cunoscuți designeri / foto: Pixabay

Designerul Jeremy Scott, care colaborat cu casa de modă Moschino timp de 10 ani, între 2013 și martie 2023 și încă mai colaborează cu brandul sport Adidas ( din 1997) s-a născut în Statele Unite ale Americii pe 8 august 1975.

De când s-a lansat în modă, Jeremy Scott și-a construit reputația ca „cel mai irelevant designer al culturii pop” sau a fost numit ultimul „rebel al modei”.

Lumea modei l-a fascinat încă de mic. Era în liceu atunci când a început să deseneze design-uri de haine. I-a avut pe Jean Paul Gaultier, Martin Margiela, Thierry Mugler, and Franco Moschino ca modele în tot ce a făcut până acum. Unul dintre cele mai cunoscute modele de pantofi Adidas pe care i-a creat este JS Wings (cel cu aripi atașate).

Jeremy Scott este gay, identitate sexuală pe care și-a asumat-o încă de la vârsta de 14 ani. Momentan nu se știe dacă are sau nu un partener de viață.

Jacquemus avea la 20 de ani propriul brand

Pe de altă parte, Jacquemus, pe numele său adevărat Simon Porte Jacquemus, s-a născut pe 16 ianuarie 1990, deci este un designer tânâr, de „ultimă generație” și este fondatorul liniei de îmbrăcăminte cu numele Jacquemus.

S-a născut în Salon-de-Provence, Franța într-o familie modestă de fermieri. Tatăl său cânta adesea în trupe de metal iar mama avea grijă de Jacquemus acasă. Și-a petrecut copilăria în Mallemort, un mic oraș aflat în sudul Franței până în anul 2008 când a împlinit vârsta de 18 ani.

După „majorat” și s-a mutat în Paris pentru a studia arta și tehnicile modei la École supérieure des arts et techniques de la mode (ESMOD). 

După câteva luni, a renunțat la studii pentru a deveni asistent de stilist la revista de modă Citizen K. Moartea bruscă a mamei sale l-a determinat să inceapă o carieră de designer vestimentar.

La 20 de ani avea deja propriul brand, care purta numele mamei sale. Brand-ul a fost promovat cu ajutorul prietenilor săi care au defilat prin magazine în perioada unui eveniment Vogue care a avut loc in Paris in anul 2010, purtând creațiile acestuia. În anul 2012 el a fost invitat să își prezinte colecția la Săptămâna Modei de la Paris.

În 2022 s-a căsătorit cu un model

Jacquemus s-a căsătorit cu modelul Marco Maestri în cadrul unei ceremonii discrete, în sudul Franței.

Îndrăgostiții i-au avut alături pe părinți, dar și pe cei mai buni prieteni, printre care cântăreața Dua Lipa și Amina Muaddi, creatoarea de pantofi cu origini românești.

Mirii au purtat costume elegante, Simon Porte Jacquemus a ales unul bleumarin, iar Marco Maestri a îmbrăcat alb.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net