Demi Moore a pățit-o pe covorul roșu! I s-a văzut sânul

Demi Moore (60 de ani) a fost o apariție de neuitat, la Săptămâna Modei de la Paris. Celebra actriță a suferit un incident vestimentar, care a fost surprins de fotoreporterii prezenți la eveniment. Pentru că ținuta sa avea o parte dublă de material în zona bustului, Demi Moore, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, a decis să nu poarte sutien, însă asta a costat-o.

image

Cu toate acestea, bruneta nu a fost foarte deranjată, mascând incidentul cu un zâmbet. Îmbrăcată într-o rochie neagră și transparentă, confecționată din voal, vedeta și-a expus sânul stâng, fără să vrea, în timp ce își aranja părul, pe covorul roșu. Drept accesorii, fosta soție a lui Bruce Willis a purtat o pereche de pantofi negri cu tot cui, ochelari de soare și o geantă mică, tot neagră.

Cum se menține în formă Demi Moore

Demi Moore arată incredibil, deși are deja 60 de ani. Se pare că vedeta urmează o dietă vegană strictă, practică yoga și face numeroase tratamente faciale, pentru a se menține tânără.  Încă din tinerețe, Demi a fost obsedată de exerciții fizice și a arătat senzațional în filmele Ghost, Charlie's Angels și Indecent Proposal. În cartea ei, Inside Out, ea a spus că a simțit că „nu se putea opri din sport” în anii 90. Nebunia a început în 1992, când a jucat alături de Tom Cruise și Jack Nicholson în drama militară A Few Good Men. Demi Moore și-a dorit să arate cel mai bine în uniforma pe care i s-a cerut să o poarte. „Pentru acel film am început să fiu obsedată de antrenamente, care m-au consumat în următorii cinci ani”, a povest ea în urmă cu mai mulți ani. 

Demi Moore are trei copii adulți din relația cu Bruce Willis, Rummer (34 de ani), Talullah Belle (29 de ani) și Scout LaRue (31 de ani).

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png