Divele „fără vârstă” de la Hollywood! Arată impecabil, chiar dacă au trecut de 60 de ani

La Hollywood nu se mai îmbătrânește? Fie că au apelat la intervenții estetice sau că au câștigat la „loteria genetică”, aceste frumuseți sfidează timpul și demonstrează că vârsta e doar un număr, care nu le limitează în niciun fel.

Demi Moore nu renunță la ținutele decoltate

Demi Moore, într-o rochie argintie la Fashion Awards 2023
Demi Moore (60 de ani), într-o rochie argintie la Fashion Awards 2023 (Foto: GettyImages)

Demi Moore (60 de ani) se ține extrem de bine! Deși nu a recunoscut niciodată vreo intervenție estetică, de-a lungul carierei sale la Hollywood au existat numeroase zvonuri că a trecut prin mâna medicilor esteticieni. Cert este că Demi, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, continuă să arate la fel de bine ca în tinerețe. Recent, vedeta a întors toate privirile la Fashion Awards 2023, după ce a apărut pe covorul roșu într-o rochie argintie, cu un decolteu generos.

Michele Pfeiffer, îmbrăcată într-o rochie neagră
Michele Pfeiffer (65 de ani) are un ten perfect (Foto: GettyImages)

Michelle Pfeiffer (65 de ani) probabil a băut din fântâna tinereții și nu vrea să ne spună și nouă unde se află. Lăsând gluma la o parte, actrița din „Minți Periculoase” a rămas una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Cu părul ei blond și ochii de un albastru intens, Pfeiffer este o apariție oriunde se duce. Starul, care deține o avere de 250 de milioane de dolari, susține că este mulțumită cu felul în care arată. „Îmbătrânirea este un lucru care ni se întâmplă tuturor. Odată ce accepți acest lucru, ți se ia o povară de pe umeri”, a mărturisit ea, în urmă cu ceva timp.

Andie MacDowell, model la 65 de ani

Andie MacDowell, la prezentarea L'Oreal, din Franța, în calitate de model
Andie MacDowell (65 de ani) este lipsită de inhibiții (Foto: Profimedia)

Andie MacDowell (65 de ani) este printre puținele dive de la Hollywood care nu își mai vopsește firele albe. Cu părul grizonant, vedeta a pășit pe podium în luna octombrie, la prezentarea L'Oreal, din Franța, în calitate de model. Starul, care are o avere de 25 de milioane de dolari, a spus că îi place cum arată la această vârstă și că este mândră că și-a lăsat podoaba capilară naturală. „Ideea a fost să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt. Mi se pare că părul grizonant mi se potrivește”, a mărturisit Andie anul trecut, pentru Katie Couric Media.

Kim Cattrall, într-o rochie mini
Kim Cattrall (67 de ani) adoră rochiile mini (Foto: Profimedia)
Marcia Cross, într-o rochie lungă și roz
Marcia Cross (61 de ani) are o siluetă perfectă (Foto: GettyImages)

Marcia Cross (61 de ani), cunoscută mai ales din serialul  „Neveste Disperate” arată incredibil de bine pentru vârsta ei. Celebra roșcată și-a păstrat silueta la fel de suplă ca în tinerețe și a continuat să poarte haine considerate „tinerești”. Vedeta, care are o avere de 30 de milioane de dolari, adoră mai ales rochiile colorate și decoltate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net