Divorțul anului a fost confirmat! Motivul pentru care Gisele și Tom Brady s-au despărțit după 13 ani de mariaj

Ultima actualizare:

Tom Brady și Gisele Bundchen au divorțat, după 13 ani de mariaj. Legenda fotbalului american și modelul brazilian au făcut primele precizări în legătură cu despărțirea dintre ei. Cele două vedete au transmis câte un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

În vârstă de 45 de ani, cel mai mare jucător de fotbal american este în prezent quarterback la Tampa Bay Buccaneers, echipă alături de care a câștigat al 7-lea titlu din carieră, în 2021. Considerat unul dintre mai mari sportivi din istorie, Brady a confirmat că divorțează de superba Gisele Bundchen (42 de ani).

Gisele și Tom erau căsătoriți din 2009 și au împreună doi copii, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și Vivian Lake, în vârstă de 9 ani.

Primele declarații făcute de Tom Brady și Gisele, după divorț

„Cu multă recunoștință pentru timpul trăit împreună, eu și Tom ne-am despărțit în condiții bune. Prioritatea mea au fost mereu și vor fi copiii pe care-i iubesc din toată inima.

Decizia de a încheia o căsnicie nu e niciodată ușoară, dar ne-am îndepărtat și, chiar dacă e greu să treci prin așa ceva, mă simt binecuvântată pentru perioada în care am fost împreună și îi doresc numai bine lui Tom”, a fost mesajul lui Gisele Bundchen.

Tom Brady: „este dureros și dificil”

„În ultimele zile, eu și soția mea am finalizat divorțul după 13 ani de căsnicie. Am luat această decizie în mod amical și cu recunoștință pentru timpul petrecut împreună.

Am fost binecuvântați cu doi copii minunați. Vom fi în continuare părinții lor și ne vom asigura că vor primi iubirea și atenția pe care o merită.

Desigur, este dureros și dificil. Oricum, ne dorim tot ce e mai bun pentru celălalt și vom vedea cum vor fi scrise următoarele capitole din viețile noastre”, a scris Tom Brady, pe contul său de Instagram.

Divorțul anului! Tom și Gisele au o avere de 650 de milioane de dolari

Despărțirea dintre Tom Brady și Gisele este numită „divorțul anului” de prese din Statele Unite ale Americii. Motivul pentru care a primit această titulară este legat de averea uriașă pe care au adunat-o cele două vedete. Împreună, fostul cuplu a strâns 650 de milioane de dolari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
banner Ozana Barabancea png
index (2) jpg
Snapinsta app 407656306 723849415942109 7565895018904345749 n 1080 jpg
vulpitaa v1 e1699372320947 300x169 jpg
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png