Durere fără margini! Olivia Newton-John lupta contra cancerului de sân, soțul ei fugise cu dădaca de 23 de ani

Prima căsătorie a Oliviei Newton-John s-a încheiat când soțul a fugit cu dădacă. Matt Lattanzi era cu 11 ani mai tânăr decât cântăreața, atunci când cei doi s-au căsătorit în 1984. El a stabilit o relație „foarte strânsă” cu Cindy Jessup în timp ce cântăreața se lupta cu cancerul.

olivia newton john matt lattanzi webp

După prima ei căsnicie, Olivia Newton-John a rămas cu inima frântă, căci soțul ei a fugit cu babysitter-ul cuplului, în timp ce ea lupta contra cancerului de sât, boală cu care s-a confruntat vreme de trei decenii. Dansatorul Matt Lattanzi s-a despărțit de Olivia Newton-John, după ce au avut un scandal de proporții din cauza relației lui „foarte strânse” cu Cindy Jessup care avea doar 23 de ani la vremea respectivă.

S-ar putea să te intereseze și: 5 secrete din viața Oliviei Newton-John. Fostul iubit al artistei a dispărut pe mare

Vedeta de origine australiană a divorțat de el în anul 1995 și la doar doi ani mai târziu el s-a căsătorit cu foarte tânăra sa iubită, însă Olivia Newton-John a refuzat să sufere după separare. „E foarte rău, pentru că Cindy avea grijă foarte des de fiica lui, iar Cindy se împrietenise și cu el și cu Olivia, deși la acel moment nu se punea problema unei povești de dragoste”, relatau sursele, la momentul respectiv.

Regretata Olivia Newton-John, viață amară

Olivia Newton-John s-a căsătorit cu americanul Lattanzi - cu 11 ani mai tânăr decât ea - după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Xanadu în 1980, pe când ea avea 32 de ani, iar el 21. În ciuda diferenței de vârstă, au descoperit imediat că au chimie și au fost într-o relație vreme de patru ani înainte de a se căsători în anul 1984. În anul 1986 au devenit părinții unei fiice pe nume Chloe, iar căsnicia s-a dus pe apa sâmbetei odată cu diagnosticul primit de Olivia în anul 1992.

Ți-am mai pregătit și: John Travolta, mesaj copleșitor de adio pentru Olivia Newton John: «Ne vom revedea la un moment dat»

Atunci vedeta a ales să renunțe la carieră, iar cuplul a părăsit reședința din Malibu, California, pentru a se muta într-o zonă liniștită, la ferma ei de lângă idilicul Golf Byron. S-a dovedit, în cele din urmă, că mutarea a dus la distrugerea totală a mariajului lor. Matt Lattanzi a jucat în telenovela australiană „Paradise Beach” pentru care a filmat pe parcursul întregului an, așa că au angajat-o pe Cindy Jessup pentru a avea grijă de fetița cuplului.

Tânăra a devenit rapid parte a familiei și chiar a participat la mai multe evenimente caritabile organizate de fundația Oliviei Newton-John. Vedeta a început să aibă suspiciuni și l-a confruntat pe Matt, care a cedat presiunii. Bărbatul a divorțat apoi în anul 1995 și s-a mutat cu tânăra dădacă a fiicei lui cu care s-a și căsătorit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Masina in apă gasita in localitatea Unirea foto bistriteanul ro jpeg
zentiva
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg