5 secrete din viața Oliviei Newton-John. Fostul iubit al artistei a dispărut pe mare

Actrița Olivia Newton-John, care a jucat-o pe Sandy în celebrul musical „Grease” și cântăreață cu multe discuri de platină, a murit la vârsta de 73 de ani. Vestea tristă a fost dată de soțul ei, John Easterling, care a menționat că vedeta a murit acasă, la ferma ei din California.

image
Olivia Newton-John a murit la 73 de ani

Foto: Instagram

Cancerul la sân a recidivat de două ori

În 1992, a fost diagnosticată prima dată și a suferit o mastectomie parțială, dar boala s-a întors de două ori, în 2013 și în 2017. Olivia a anunțat că are metastaze în 2018, iar un an mai târziu mărturisea că suferă de cancer în fază terminală şi că nu ştie cât i-a mai rămas de trăit. Și-a descris cancerul drept „un dar”, văzându-l ca pe călătoria vieții sale. „Mi-a dat un scop și m-a învățat multe despre compasiune”, a spus ea, într-un interviu pentru The Guardian. 

Citește și: Emoționant! Olivia Newton-John a făcut-o să plângă pe Frida, de la ABBA, chiar de ziua ei

Foto: Getty/Instagram

Ultima dorință a Oliviei 

Ultima ei dorință a fost dezvăluită de soțul ei, John. Regretata artistă și-a dorit cu ardoare ca oamenii să doneze bani asociației sale contra cancerului la sân, Olivia Newton-John Cancer and Wellness Research Centre, fondată în Australia, în 2012, în loc să cumpere coroane și aranjamente de flori scumpe pentru înmormântarea ei. Fundația sa finanțează cercetări în medicina pe bază de plante și tratamente holistice pentru cancer.

Iată și: Olivia Newton-John consumă cannabis din producție proprie

Marea ei iubire a sfârșit misterios

Puțini știu că fostul iubit al Oliviei, cameramanul Patrick Mcdermott, alături de care a fost într-o relatie timp de 9 ani, a dispărut pe mare în 2005 si nu a mai fost găsit niciodată. O investigație a Gărzii de Coastă din California de la acea vreme a concluzionat că bărbatul american s-a înecat și de atunci a fost presupus mort.

Într-un interviu din 2009, vedeta a spus că este bântuită de trauma pierderii fostului ei iubit: „Va exista întotdeauna un semn de întrebare. Nu cred că voi face vreodată pace cu asta”.

Te-ar putea interesa și: Între aceste poze sunt 41 de ani. Olivia Newton-John şi John Travolta, din nou în pielea personajelor din «Grease»

A participat la Eurovision

În 1974, Olivia Newton-John a reprezentat țara ei natală, Marea Britanie, la celebrul concurs muzical. Cântecul ei, „Long Live Love”, s-a clasat pe locul patru, la egalitate cu o altă piesă, în anul în care concursul era câștigat de legendera trupă suedeză ABBA, cu celebrul său hit „Waterloo”. Nu a luat premiul cel mare la Eurovision, dar datorită acelei piese a câștigat un Grammy pentru cea mai bună cântăreață country.

Află și: FOTO E una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar fiica ei e şi mai şi

Prietenie de o viață cu John Travolta

Prietenul cel mai bun al Oliviei a fost partenerul ei din „Grease” (1978). Actorul i-a fost alături mereu în lupta sa cu boala și a sprijinit-o în toți acești ani. După moartea artistei, Travolta a transmis un mesaj emoționant: „Draga mea Olivia, ne-ai făcut tuturor viețile mult mai bune. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea la capătul drumului și vom fi din nou împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Al tău Danny, al tău John”.

Citește și: Olivia Newton-John: «De 26 de ani trăiesc cu moartea în mine»

Olivia Newton-John, care a lăsat în urmă o avere de 85 de milioane de dolari, a avut doar un copil, pe Chloe Rose (36 de ani), din relația cu actorul Matt Latanzi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Gaspar Gyorgy foto arhiva personala jpeg
Protest fata de mobilizare in Rusia FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg