Olivia Newton-John: ┬źDe 26 de ani tr─âiesc cu moartea ├«n mine┬╗

15 septembrie 2018
image
C├ónt─ârea┼úa ┼či actri┼úa australian─â, ├«n v├órst─â de 69 de ani, a fost diagnosticat─â cu cancer a treia oar─âFoto: Guliver/Splashnews

Se lupt─â din nou cu cancerul! C├ónt─ârea┼úa Olivia Newton-John a dezv─âluit c─â boala a recidivat a treia oar─â. ├Än urm─â cu 26 de ani, vedeta a fost obligat─â s─â-┼či ├«ntrerup─â cariera pentru c├ó┼úiva ani ca s─â se trateze.

A avut parte de o via┼ú─â chinuit─â! Marea c├ónt─ârea┼ú─â ┼či actri┼ú─â, cunoscut─â ├«n ├«ntreaga lume datorit─â apari┼úiilor din filmele ÔÇťGreaseÔÇŁ ┼či ÔÇťXanaduÔÇŁ, Olivia Newton-John, care ├«mpline┼čte 70 de ani la 29 septembrie, lupt─â de peste un sfert de veac cu cancerul. ├Än 1992, artista a fost diagnosticat─â prima dat─â cu boala nemiloas─â. A fost operat─â, i s-a extirpat s├ónul afectat ┼či a f─âcut chimioterapie. A fost nevoit─â s─â renun┼úe la un turneu ┼či s─â se retrag─â din lumina reflectoarelor pentru a lupta cu boala. ├Än cele din urm─â a ├«nvins cancerul ┼či a sus┼úinut campanii privind efectuarea de analize pentru depistarea la timp a maladiei. ├Äns─â bucuria nu a durat mult! ├Än 2013, cancerul de s├ón a recidivat.  L-a ├«nvins ┼či de aceast─â dat─â, de┼či boala apucase s─â se extind─â spre um─âr.

So┼úul s─âu, afaceristul John Easterling, i-a stat mereu al─âturi ┼či a sus┼úinut-o tot timpul. Nu mai credea c─â necru┼ú─âtoarea boal─â o va lovi din nou. ├Äns─â nenorocirea nu a ocolit-o. Olivia Newton-John a fost diagnosticat─â cu cancer pentru a treia oar─â. 

Recent, diva a m─ârturisit c─â, de data asta, i-a afectat grav coloana vertebral─â. Este pentru a treia oar─â ├«n trei decenii c├ónd medicii ├«i pun un diagnostic crunt. ÔÇťTimpul trece repede, m─â g├óndesc adesea c─â a venit timpul s─â m─â retrag din industria de divertisment. De 26 de ani tr─âiesc cu moartea ├«n mineÔÇŁ, a spus recent celebra c├ónt─ârea┼ú─â ┼či actri┼ú─â, cople┼čit─â de luptele cu cancerul. Actri┼úa a ├«nceput tratamentul ├«mpotriva cancerului ┼či a dezv─âluit c─â se folose┼čte at├ót de ÔÇťmedicina modern─âÔÇŁ, c├ót ┼či de remedii naturale. Olivia se trateaz─â cu jointuri de marijuana ┼či ulei de cannabis, cultivat de propriul so┼ú, ├«mpotriva durerilor. Ea spune c─â e norocoas─â c─â locuie┼čte ├«n America, ├«ntr-un stat ├«n care tratamentul cu cannabis este legal. Sper─â ca acesta s─â fie legalizat ┼či ├«n ┼úara natal─â, Australia.

Olivia Newton-John a fost c─âs─âtorit─â cu Matt Lattanzi din 1984 p├ón─â ├«n 1995. Din 2008, este m─âritat─â cu  John Easterling. Din prima c─âs─âtorie are o fat─â, Chloe, ast─âzi ├«n v├órst─â de 32 de ani, care ├«i calc─â pe urme ├«n cariera muzical─â.  Olivia Newton-John are o avere de 40 de milioane de dolari. 

Au trecut 40 de ani de c├ónds-a lansat ├«n filmul ┬źGrease┬╗

image
Au trecut 40 de ani de c├ónds-a lansat ├«n filmul ┬źGrease┬╗

Artista a devenit cunoscut─â ├«n ├«ntreaga lume la sf├ór╚Öitul anilor ÔÇś70, c├ónd a jucat al─âturi de John Travolta ├«n filmul ÔÇ×GreaseÔÇŁ, care s-a bucurat de un succes enorm. Comedia muzical─â ÔÇťGreaseÔÇŁ a fost lansat─â la 16 iunie 1978 . Filmul a avut un buget de 6 milioane de dolari ┼či a adus c├ó┼čtiguri de 395 de milioane de dolari.  Muzicalul regizat de Randal Kleiser a lansat carierele Oliviei Newton-John ┼či a lui John Travolta.

Olivia a debutat ├«n muzic─â ├«n 1971, cu piesa ÔÇ×If Not for YouÔÇŁ. De atunci, a lansat 28 de albume care au ajuns pe primul loc ├«n topurile interna┼úionale. Cel mai recent album al ei este ÔÇ×Friends for ChristmasÔÇŁ, ap─ârut ├«n 2016.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg