Dwayne Johnson s-a întors la magazinul de unde a furat în copilărie: «Am vrut să-mi repar greșelile»

Un gest demn de lăudat! Dwayne Johnson (50 de ani) , unul dintre cel mai bine plătiți actori de la Hollywood – cu o avere de 800 de milioane de dolari, nu a fost întotdeauna atât de bogat.

Dwayne Johnson obișnuia să fure, când era mic (foto: Instagram)
Dwayne Johnson obișnuia să fure, când era mic (foto: Instagram)

Citește și: Ce mănâncă Dwayne Johnson la cină să aibă ditamai mușchii? Fanii au înghițit în sec

  „Nu aveam bani, așa că furam câte un Snickers în fiecare zi”

„The Rock” avut o copilărie grea și a mărturisit că obișnuia să fure ciocolată dintr-un magazin din Hawaii. Acum, el s-a întors la acel supermarket și a cumpărat produse în valoare de 300 de dolari, spunând că vrea să își spele păcatele.

Nu aveam bani, așa că furam câte un Snickers în fiecare zi, când aveam 14 ani. Aceeași vânzătoare era acolo mereu, dar nu mi-a atras niciodată atenția. Știu că sună prostesc, dar m-am întors aici pentru că am vrut să repar o greșeală din trecut”, a explicat Dwayne Johnson, pe contul lui de Instagram.

Vezi și: Dwayne Johnson, un star generos! Actorul și-a dat maşina de 150.000 $ unui fan

Starul a profitat de vizită pentru a face fotografii cu angajații magazinului. Videoclipul publicat de „The Rock”  în timp ce cumpără ciocolată din magazin a devenit imediat viral pe rețelele sociale, strângând peste 23 de milioane de vizualizări și mii de comentarii. "Ce gest minunat ai făcut!", i-a spus un fan.

Dwayne a cumpărat toate batoanele Snickers (foto: Instagram)
Dwayne a cumpărat toate batoanele Snickers (foto: Instagram)

Dwayne Johnson s-a ocupat să plătească, de asemenea, fiecare achiziție pentru oamenii care au intrat în magazin. A lăsat și batoanele de Snickers pe care le-a cumpărat și le-a cerut angajaților să le dea altor clienți care vin să cumpere ciocolată.

S-a mutat din Hawaii în 1987

După zeci de ani în care am vrut să mă întorc acasă la acel magazin 7-Eleven și să încerc să fac un bine, am reușit în sfârșit să o fac. Și m-am simțit foarte, foarte bine”, a spus el la sfârșitul videoclipului.

„The Rock” s-a născut în California, dar și-a petrecut prima parte a copilăriei în Noua Zeelandă, alături de familia mamei sale. S-a mutat în Hawaii când era adolescent, dar a fost evacuat în 1987, când familia lui nu a mai putut să-și plătească chiria.

Iată și: Dwayne Johnson, transformat în ”jucărie” de fetița lui

„Sunt foarte norocos că nu am ajuns în închisoare”

El a spus anterior: „Când aveam 14 ani, am fost evacuați și forțați să părăsim statul Hawaii. Și a ajuns să fie cea mai mare binecuvântare deghizată în ghinion, pentru că în acel moment aveam multe probleme. Pe atunci, aveam deja mai multe arestări la activ pentru că am făcut o mulțime de lucruri pe care nu ar fi trebuit să le fac. Și sunt norocos.

Sunt foarte norocos că nu am ajuns în închisoare și, cu siguranță, eram pe acel drum dacă aș fi rămas acolo, în Hawaii", a mărturisit Dwayne Johnson în trecut, potrivit Yahoo News.

Află și: Erou în filme, dar şi-n realitate! Dwayne Johnson şi-a salvat mama de la sinucidere, la 15 ani

Dwayne Johnson nu este doar un actor de renume de la Hollywood, ci și un wrestler celebru. El are în palmares 17 titluri de campion în World Wrestler Entertainment, inclusiv 10 titluri de campion mondial, fiind considerat unul dintre cei mai buni luptători din toate timpurile. Starul este căsătorit cu Lauren Hashian (38 de ani), din 2019 și are trei copii, Simona Alexander (21 de ani) din mariajul anterior cu Dany Garcia, Jasmine (6 ani) și Tia (4 ani) din relația actuală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net