Ed Sheeran revine în România. Când este programat concertul din București

Megastarul britanic Ed Sheeran revine la Bucureşti pe 24 august 2024, pe Arena Naţională, pentru un concert ce face parte din turneul început în acest an. Biletele vor fi disponibile începând din 26 octombrie, pe www.cts.eventim.ro.

Ed Sheeran va concerta din nou în România Foto: Facebook
Ed Sheeran va concerta din nou în România Foto: Facebook

Când revine Ed Sheeran în România

Vești bune pentru fanii britanicului Ed Sheeran. Artistul revine în România, cu un concert pe 24 august 2024, pe Arena Națională. Anunțul a fost făcut de către artist pe Instagram, iar informații despre bilete pot fi găsite pe site-ul său, scrie Observatornews.ro.

Megastarul britanic Ed Sheeran vine, așadar, pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și apariția îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. 

Recorduri cu privire la fanii prezenți la concerte 

Viitoarele concerte ale lui Sheeran în Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia susținut în anul 2019, iar spectacolele europene vin în urma celor susținute deja anul trecut pe continent.

Această veste vine imediat după turneul său record în SUA, unde Ed a stabilit mai multe recorduri în ceea privește numărul de fani prezenți, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles și la stadionul MetLife din New Jersey; ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezență din istoria SUA la un concert, într-o singură zi, potrivit unui comunicat transmis de organzatori.

Sheeran a lansat, în 2023, două albume

Numai în acest an, Sheeran a lansat două albume, - (Subtract) și Autumn Variations, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume. Lansate în mai, respectiv septembrie, albumele au câștigat imediat aprecierea criticilor.

Ed Sheeran revine pentru a doua oară în România

Ed Sheeran a concertat pe Arena Națională pe 3 iulie 2019, aducând împreună 46000 de oameni care au cântat și aplaudat la unison, în recunostință pentru pasiunea tânărului britanic și puterea sa de a susține un concert de unul singur pe o scenă uriașă.

Tânărul artist britanic a comunicat deschis și abundent cu publicul, împărtășind frânturi din parcursul său muzical și mărturisind că un turneu în jurul lumii înseamnă foarte mult, iar faptul că a ajuns să poată cânta într-o țară care din punctul lui de vedere are atât de puține în comun cu țara în care el s-a născut și să fie primit cu atâta căldură este de asemenea mare lucru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net