El moșulică, ea frumoasă de pică! Michael Douglas a „păzit-o” pe Chaterine Zeta-Jones, pe covorul roșu
Lui Michael Douglas (80 de ani) pare că îi e teamă că îi fură cineva superba soție! Actorul și Catherine Zeta-Jones (55 de ani) au întors toate privirile pe covorul roșu, la The Red Sea International Film Festival, care a avut loc în Arabia Saudită, impresionând cu eleganța lor.
Catherine Zeta-Jones, răvășitoare la 55 de ani
Actrița din „Masca lui Zorro”, care are o avere estimată la 150 de milioane de dolari, pare că a descoperit izvorul tinereții pentru că arată la fel de bine ca la 20 de ani. Ea a captivat toată atenția la eveniment, îmbrăcată într-o rochie albastră electrizantă, care i-a venit ca turnată. Soțul ei nu a scăpat-o din ochi și a ținut-o de mână pe covorul roșu, fiind mereu aproape de ea.
Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt împreună de 25 de ani și au doi copii, Dylan (24 de ani) și Carys (21 de ani). Actorul mai are un fiu, Cameron (45 de ani), din mariajul cu Diandra Luker.
Cum se menține în formă Catherine Zeta-Jones
Când Catherine Zeta-Jones s-a mutat în Statele Unite din Anglia, ea nu a renunțat la dieta europeană. Ea a dezvăluit în trecut că se trezește înaintea tuturor pentru a savura prima cafea în liniște. „Chiar nu pot face nimic cum trebuie fără cafeaua mea”, a spus actrița, citată de prevention.com.
Zeta-Jones este o persoană care mănâncă trei mese pe zi, iar când vine vorba de micul dejun, alege mereu una dintre două opțiuni, în funcție de anotimp.
„În timpul iernii, sunt o fană a terciului de ovăz,” a explicat ea. Îl prepară cu zahăr brun, banane și afine. Primăvara, trece la iaurt de vanilie degresat, pe care îl completează cu granola , afine și zmeură. Aceasta este rutina ei din timpul săptămânii. Când vine weekendul, nu mai există reguli, iar familia se bucură de ceea ce ea numește „un mic dejun britanic autentic” - bacon britanic importat, cârnați, fasole la cuptor, ouă jumări și, „pentru partea americană a familiei mele,” rețeta de French toast a Marthei Stewart, preparată cu pâine brioche, scorțișoară și vanilie.
Când nu este la filmări, vedeta ia mereu prânzul alături de soțul său, Michael Douglas. „Suntem mari iubitori ai meselor în familie,” a spus ea. Pe meniu se regăsesc preparate „mai ușoare,” care includ întotdeauna o salată. Preferata ei este un amestec de spanac, rucola, semințe de pin, roșii „mari și coapte,” brânză cu mucegai, merișoare uscate și un dressing din ulei de măsline, oțet balsamic și muștar.
Cina este întotdeauna în jurul orei 20:00. Și asta este cam devreme pentru ea—când se află în Europa, mănâncă mai târziu. Masa începe cu o altă salată, de data aceasta cu mere, avocado, portocale și smochine. Deși preferă de obicei peștele și carnea albă, ocazional consumă „pur și simplu un filet mignon obișnuit,” acompaniat de un sos de ciuperci făcut în casă și o mulțime de legume proaspete sotate.