Elon Musk, cel mai bogat om din lume, mai are un copil secret. Cum a ieșit totul la iveală

Ultima actualizare:

Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla și SpaceX, mai are un copil, însă a ținut totul secret. Informația a ieșit la iveală în timpul unui interviu, pe care partenera sa, cântăreața Grimes, l-a acordat publicației Vanity Fair. Bebelușul s-a făcut auzit la etaj, cu un plânsest strașnic, așa că mama lui nu a avut încotro și a fost nevoită să recunoască: "E fetiță!".

Grimes și Elon Musk. Foto: Profimedia
Grimes și Elon Musk. Foto: Profimedia

Cuplul mai are un copil în vârstă de un an și 10 luni, pe care l-au numit X Æ A-1. Cel de-al doilea copil este o fetiță, după cum Grimes a dezvăluit pentru Vanity Fair, care a primit tot un nume ciudat, Exa Dark Sideræl, și care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Jurnalistul de la Vanity Fair, care a intervievat-o pe Grimes, a dezvăluit cum a aflat că în familia Musk este un bebeluș. 

"La aproximativ 15 minute după ce ne-am așezat să discutăm despre noua ei melodie, aud ceea ce sună vag ca un plânset de copil, singur, la etaj. Am observat că Grimes a tresărit, dar nu spun nimic și merg mai departe. Ar putea fi orice.

Mai trec câteva minute (...) aud din nou. De data aceasta plânsul este mai prelung și inconfundabil. Am doi copii. Ăsta e plânset de copil. Și îmi dau seama, după privirea înghețată de pe fața gazdei mele, că și ea a auzit. Așa că mă pregătesc să pun cea mai ciudată întrebare din cariera mea: «Mai e un copil în viața ta, Grimes?»

"Nu am libertatea de a vorbi despre aceste lucruri", începe ea. "Orice ar fi, copiii nu trebuie amestecați în aceste discuții. X este acolo (n.r. primul născut al cuplului)".

Este afectată, iar eu mă simt prost că fără să vreau fac o femeie - o proaspătă mamă - să se simtă expusă și vulnerabilă. Îi sugerez să luăm o pauză pentru pentru a discuta despre etica profesională, și anume că nu pot să mă prefac că nu știu că are un copil secret cu cel mai bogat om din lume, ascuns la etaj. Mai ales când ea m-a invitat aici. Momentul de liniște este întrerupt cu o replică de sitcom: țipete de copil în toată regula la etaj, urmate de vocea unei femei care imploră liniște. Acum amândoi începem să râdem.

Chiar credea că nu voi auzi un bebeluș?

Grimes dă din cap. "Are și ea niște colici". Râde din nou și își îngroapă fața în mâini. "Nu știu ce să zic. Nu știu la ce mă gândeam".

Felicitări lui Grimes și lui Elon Musk pentru nașterea celui de-al doilea copil al lor! Este o fetiță!", este relatarea jurnalistului Devin Gordon, cel care a intervievat-o pe Grimes.

Elon Musk, tată de opt ori

Elon Musk este unul dintre cei mai excentrici miliardari ai planetei, cel mai bogat la ora actuală, cu o avere de peste 300 de miliarde de dolari. El a fost căsătorit cu Justine Musk (2000-2008), Talulah Riley între 2010-2012 și 2013-2016. Din prima căsnicie, Musk are cinci băieți: gemenii Griffin (18 ani), Xavier (18 ani) și tripleții Kai (16 ani), Damian (16 ani), Saxon (16 ani). În anul 2002, Justine l-a adus pe lume pe Nevada Alexander care însă a pierit la scurt timp de la naștere. În anul 2020, Grimes a născut un băiețel, pe care părinții au anunțat că îl vor numi X Æ A-12 Musk.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net